Márki-Zay Péter: Rengeteg olyan ellenzéki szavazó van, aki nem tud hozzá közel álló pártot választani

2020. december 15. 17:21
Az ellenzéki polgármester azt is világossá tette, hogy akárki kerüljön is ki győztesen az előválasztásból, ő támogatni fogja.

Az ATV Start vendége volt Márki-Zay Péter, aki a múlt héten egy beszámolójában megemlítette: gondolkoznak azon, hogy az általa alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) párttá alakul.

A keddi TV-műsorban a hódmezővásárhelyi polgármester megerősítette: el kíván indulni az előválasztáson. Azt is leszögezte, hogy akárki kerüljön is ki győztesen az előválasztásból, ő támogatni fogja.

Felidézte: a párttá alakulás ötlete nem maguktól jött, többen keresték őket ezzel kapcsolatban, hogy civilként szeretnének elindulni az előválasztáson, és utána az egész ellenzéki összefogást képviselni.

A politikus elmondta, hogy a jelenlegi tárgyalások alapján a pártok ragaszkodnak ahhoz, hogy legyen egy párt, mint jelölőszervezet az előválasztáson induló jelöltek mögött. Viszont rengeteg olyan ellenzéki van, akik a jelenleg 6 pártból nem tudnak választani hozzá közel állót – többek között magát is ide sorolja.

Innen jött a gondolat, viszont leszögezte, hogy a pártokkal nem kívánnak konkurálni, pusztán a civileket akarják becsatornázni az előválasztás rendszerébe.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Viszont rengeteg olyan ellenzéki van, akik a jelenleg 6 pártból nem tudnak választani hozzá közel állót..."

Lófaszt. Rengeteg önjelölt van, aki nem kell sehova sem. Meglehet, hogy Szél és Hadházy sem kell a Momentumnak, és aztán ők is itt kötnek ki.

Ahogy áll Kész-szel az USA külügyminisztérium felmosott oldalbejarata előtt:-)
Azt hazudta, hogy meghívták.....

Márki-Zay elismerte, hogy sok ellenzéki szemében is gyengék, nem választhatók a pártjaik / ezeknek van igaza /. Viszont Márki-Zay elképzelése zavaros.

??????

De hát nem is adtok bekik választást, LOL.

Egy moslékkoalíciós jelölt, egy moslékkoalíciós lista.

Szóval mi a frászról beszélsz, Márky-Zay?

Bónuskérdés: mi a frász köze van mindennek Hódmezővásárhely irányításához, vezetéséhez?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés