A Momentum átváltozásáról posztolt videót Puzsér Róbert

2020. december 9. 20:35
Az MSZP mégsem egyenlő a Fidesszel? – teszi fel a kérdést Puzsér Róbert vidójában.

Nézzék meg Puzsér Róbert videóját, amit a Momentum metamorfózisáról posztolt a YouTube-ra. Miként lesz a rendszerkritikus, mindkét oldaltól elhatárolódó politikai szervezetből az O1G-koalíció ifjúsági tagozata?

„A Momentum Mozgalom, amely az elmúlt harminc évet jött leváltani, amelynek elnöksége szóba sem állt velem, mondván, hogy az EP-választásig az „még nem időszerű”, akik hónapokon át tagadták, hogy a szocialistákkal üzletelnek, a fővárosban összebútoroztak az elmúlt harminc évvel: Budapesten MSZP-DK-Momentum koalíció köttetett. A párt a NOlimpia mögül a budapesti olimpiát megszavazó Karácsony Gergely mögé tántorgott – két évbe sem telt, és az egyetlen ügyüket is elárulták” – írta még korábban egy Facebook posztjában Puzsér. Most videót is posztolt. 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsért a Fidesz kampányfőnökének, már holnaptól! Egymaga többet tesz a balliberális koalíció valódi arculatának tárgyilagos, demagógiától mentes bemutatásáért, mint a konzervatív média egésze.

Most majd a Kétfarkúak lesznek a vereség okai? Csak mert a videó végén, egy mostani decemberi interjújában már őket baszogatja, miközben 2017-ben még a függetlent játszotta ő is.

Abban igazad van, hogy a Fidesz és a konzervatív média mindent elmondott ebben a témába, de az nem mindegy, hogyan. EZ rövid, szellemes, ütős, egy percben elmondja azt, amit gy konzervatív oldali lap több hasábon fejteget, s amit senki sem olvas el. Szóval a technikai tudást díjaztam, a hatásosságot.

Miért nem egy konzervatív elemző, újságíró, bárki szerkesztett egy ilyent? csak ezért írtam ezt, s nem gondoltam komolyan Puzsér kampányfőnöki alkalmazására. Tudni kell profi módon megszólítani az embereket, aki nem fogékonyak a hosszú elemzésekre, s két mondatból is megértik a lényeget.

A Momentum - ez Puzsér video nélkül is tudható volt-, egy ócska elvtelen párt, mely kiszámíthatatlan-sodródó politikája miatt már a lejtőn van, s egyre gyorsulva van ott, mert egyre több szavazó fogja észrevenni, hogy szavahihetetlenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés