Íme a hiánypótló Puzsér Generátor!

2020. december 7. 9:38
Egy kattintás után random beszólást kapunk a publicista szókészletéből.

Kiváló unaloműző a borús téli napokra. Generáljon magának egy kiadós „puzséros” megmondást most azonnal a Puzsér Generátoron!

A generátottal kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közlemény így szól:

„Az internet tele van vicces szöveggenerátorokkal, amik valaki stílusát próbálják leutánozni és kifigurázni. A legismertebb mém a Paulo Coelho-féle spirituális közhelyek generálása, de létezik Ákos dalszöveggenerátor, és komplett Harry Potter fejezeteket generáló mesterséges intelligencia is.

Most elkészült a hazai véleménynyilvánítók egyik legmegosztóbb képviselőjének, Puzsér Róbertnek is a virtuális verziója. Az A.I. az eredeti Puzsérhoz hasonlóan a politika, bulvár és kultúra témájában mond véleményeket – végtelen mennyiségben. A szavakat és mondatszerkezeteket nyelvtanilag mindig helyesen kombinálja – az értelem már másik kérdés. Kellő nyitottsággal legalább annyi mélységet fedezhetünk fel benne, mint Coelhóban.

A készítő azt állítja, egyáltalán nem támadó szándékkal készítette a Puzsér Generátort: pont ellenkezőleg, mintegy száz órányi podcast és egyéb műsor meghallgatása után döntött úgy, hogy hommage-t állít a kritikusnak. A magát csak »random kreatív alkotóként« aposztrofáló szerző saját bevallása szerint sokat köszönhet Puzsér anyagainak (hogy pontosan mit, azt nem részletezte).”

Úgy tudjuk, már 15 ezernél jár az oldal látogatottsága.

Kép forrása: Puzsér Generátor

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A liberalizmusból létrejön az Antikrisztus történelme." - ez egész jó lett. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés