Tyson öt kilóval nehezebb Jonesnál

2020. november 28. 16:37

A szervezők bejelentése szerint – ellentétben a korábbi hírekkel – megengedett lesz a kiütés is.

2020. november 28. 16:37
null

Mike Tyson öt kilóval nehezebbnek bizonyult Roy Jones Jr.-nál a mérlegelésen, amelyet a két veterán amerikai bokszlegenda magyar idő szerint vasárnap hajnali összecsapását megelőzően ejtettek meg.

A két veterán harcos Los Angelesben küzd meg egymással

A csaknem száz kilót nyomó, 54 éves Tyson és a korábban szintén világbajnoki címekig jutott, 51 esztendős riválisa profi gála keretében Los Angelesben küzd meg a nevében bemutató mérkőzésen, amelyet nyolc, egyenként kétperces menetre írtak ki.

A szervezők bejelentése szerint – ellentétben a korábbi hírekkel – megengedett a kiütés is azon a meccsen, amelyen nem pontozók ítélkeznek, hanem három, egyformán korábbi profi világbajnok bokszoló határoz a végeredményről. Az is szokatlan, hogy a nehézsúlyú felek által viselendő kesztyűk 12 unciásak, szemben a profi ökölvívásban megszokott 10 unciásokkal.

A ringfellépésért Tyson – a Yahoo értesülése szerint – 10 millió dollárt kap, míg Jones garantált meccsdíja 3 millió dollár. Ehhez jönnek még hozzá a fizetős tévék közvetítéséből befolyó pénzek.

(MTI)

Címlapkép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. november 29. 10:22
Nagyon csúnya az az aligátorbőr-kabát.
pandalala
2020. november 29. 01:02
Én viszont nem! Ugyanis, maszkot hordok és távolságot tartok! Valamint, gyorsan futok. :-)
írmag
2020. november 28. 22:30
Hogy műlik az idő! Dolfi papa ilyen csúnya sötét lett?
Knerten
2020. november 28. 18:10
Ó, ez a két szegény elnyomott áldozata a szisztemikk réjszizömmnek, megszakad a szívem, ha rájuk nézek. A fehér rabszolgatartók a saját szórakoztatásukra verekedtetik őket, mint az állatokat. Ennek véget kell vetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik