Hamarosan indul a regisztráció a koronavírus vakcinára

2020. november 27. 10:41

„Elindítunk egy internetes és egy levélben történő regisztrációs lehetőséget is, hogy aki egyébként kér majd oltást, az már most feliratkozhasson és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz” – közölte a miniszterelnök a közösségi oldalán megosztott videójában.

2020. november 27. 10:41
null

„Lehetővé tesszük minden magyar ember számára, hogy regisztráljon, előjegyzésbe vetethesse magát, hogy tudjuk: egyáltalán hány ember gondolkodik azon, hogy beoltassa magát. Elindítunk egy internetes és egy levélben történő regisztrációs lehetőséget is, hogy aki egyébként kér majd oltást, az már most feliratkozhasson és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz” – közölte a miniszterelnök a közösségi oldalán megosztott videójában.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. november 27. 20:23
Tegnap a minimálisan szükséges 25 ezer teszt helyett alig több mint 10 ezer készült, amelyek pozitivítása az elvárt 5-15 százalék helyett 34 százalék volt... Ez azt jelenti, hogy már nemhogy kontaktkutatás nincs vagy véletlenszerű tesztelés, hanem a tünetekkel rendelkező betegek egy részét sem tesztelik. Vádolom az Orbán-rendszert emberéletek felelőtlen és gondatlan veszélyeztetésével és mindazok haláláért való felelősséggel, akiknek azért kellett meghalniuk, mert a kormány még ma sem a védekezéssel, hanem a lopással, gyűlöletkeltéssel saját hatalmának bebetonozásával és vagyonának gyarapításával van elfoglalva!
iIonah
2020. november 27. 15:20
Ez egy jó ötlet, mert így a jelentkezés sorrendjében lehet beadni a védőoltást. A lipsik meg várjanak csak 22-ig, mire az amerikai vakcina elkészül.
Harangláb
2020. november 27. 13:42
A Kormány nem csinál semmit...A Zorbán lop...:)
annamanna
2020. november 27. 12:32
Hát ez azért röhej. VERSENYFUTÁST RENDEZNEK EGY OLTÁSÉRT? Mi ez, valami fekete pénteki akció? Aki kapja, marja? Ez egyáltalán nem normális. NORMÁLISAN egyszerűen ki kellene értesíteni a lakosságot, megadva az időpontokat, amikor el lehet fáradni a háziorvoshoz, az alanyi jogon járó vakcináért, és ennyi. Vagy most mi van, nincs elég pénz rá? Nem szereznek be eleget? Nem jut mindenkinek? Ne vicceljünk már, emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik