Túl a négyezren az elhunytak száma

2020. november 24. 11:05

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Mert bár a kormány elesett a vírus elleni harcban, az országnak, nekünk, magyaroknak ki kell tartanunk.

„Többen haltak meg koronavírusban az elmúlt 3 hétben, mint előtte egész évben.

Szomorú napra ébredt az ország, a tegnapi napon meghalt a négyezredik koronavírusos beteg is. Ezzel már többen haltak meg koronavírusban az elmúlt 3 hétben, mint eddig az egész évben összesen. A személytelen számok, hideg kimutatások és a statisztika csomagolóanyaga alatt azonban megannyi családi tragédia és drámai kimenetelű emberi sors emléke lüktet. Nagymamákat és nagypapákat, édesanyákat és édesapákat, sőt erejük teljében lévő fiatalokat ragadott el tőlünk a vírus és a második hullámra való kormányzati felkészülés csődje.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány elveszítette az irányítást az események felett, hiszen többen haltak meg koronavírusban az elmúlt 3 hétben, mint előtte egész évben, beleértve az első hullámot is. Ma már mindenki tudja, hogy a »tökéleteshez közelítő védekezésről«, a »korlátlanul rendelkezésre álló« kórházi kapacitásról és a mindenki meggyógyításáról szóló kormányzati ígéretek üres hazugságok voltak csupán. A DK éppen ezért mindenkit arra kér, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra, ha már a kormány nem vigyáz ránk. Mert bár a kormány elesett a vírus elleni harcban, az országnak, nekünk, magyaroknak ki kell tartanunk, mert csak mi, csak együtt győzhetjük le ezt a vírust! Ez a minimum, amivel tartozunk azoknak, akiket már nem tudunk megmenteni.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője”

(MTI-OS)

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dögöljetek meg, a világon nincs még egy olyan szemét banda, aki politikai okokból hergelne járvány idején.

Ha Magyarország kormánya ezen az adaton elbukott, akkor még 33 ország kormánya jobban elbukott, köztük: USA, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Csehország, Nagy Britannia, stb.
Internacionalista párt foglalkozzon internacionalista ügyekkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés