Ideje lenne közölni az igazságot az egészségügyről!

2020. november 24. 15:40

Ungár Péter
Ugytudjuk.hu
Arra kérem Hende Csabát, hogy járjon közre a kórház igazgatójánál, hogy a sajtó szelektálása helyett, inkább minél több fórumon nyilatkozzon és adjon tájékoztatást.

„Pár héttel ezelőtt egészen addig nem volt fontos a Markusovszky Kórháznak tájékoztatni a közvéleményt az orvosok átirányításáról, amíg a város polgármestere – féltve az intézmény teljesítőképességét – közre nem adta a friss adatokat. Legutóbb pedig azzal került be a kórház a közbeszédbe, hogy az elhuny betegeket méltatlan körülmények között helyezik el. Ezt egy hozzátartozó tette közzé, később pedig a kórház orvosigazgatója is elismerte, azzal a felütéssel, hogy végtelenül elkeserítőnek tartja, hogy míg az orvosok és ápolók megfeszített munkával a betegek gyógyulásáért küzdenek, egyesek kegyeletsértő módon próbálják meg lejáratni a kórházat.

Senki nem kételkedik abban, hogy az egészségügyi dolgozók a tőlük telhető legtöbbet teszik meg a mostani helyzet kezelése érdekében, ugyanakkor pont a pánikkeltés és a szóbeszédek megelőzése érdekében kötelessége lenne gyorsan és pontosan tájékoztatást adni a kórház vezetőségének.Legutóbb például a megfeszített munkából kiszakadva dr. Kecskés László fideszes képviselő a kórház épülete előtt állva, egy több perces videóban nyilatkozott a szerinte éppen uralkodó kórházi körülményekről.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés