Dobrev: Orbán most épp a V4 szétverésén dolgozik

2020. november 6. 13:22
„Végül magára marad Magyarország, mint annyiszor történelmünk során. Egészen addig, amíg mi, magyarok szabadon hagyjuk garázdálkodni” – írja közösségi oldalán Dobrev Klára.

Orbán most épp a V4 szétverésén dolgozik. Úgy tesz, mintha a V4 vezetője lenne, akit a többiek vakon követnek. Holott szó sincs erről” – kezdi pénteki Facebook-posztját Dobrev Klára.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője azzal támasztja alá állítását, hogy a lengyel elnök a cseh kollégáját bízta meg a képviseletével, amikor az állam- és kormányfők legutóbbi brüsszeli tanácskozásán nem tudott személyesen jelen lenni.

„Tegnap pedig Szlovákia igazságügyi minisztere használt szokatlanul éles hangot a magyar kormány füllentése miatt. Orbánék egy közép-európai alternatív jogállamiságot kutató intézetet terveznek felállítani és ezzel akarják az EU jogállamisággal kapcsolatos bírálatait semlegesíteni” – írja Dobrev, aki szerint Orbán a nyugati szövetségesei után el fogja veszíteni a térségbeli szövetségeseit is.

„Végül magára marad Magyarország, mint annyiszor történelmünk során. Egészen addig, amíg mi, magyarok szabadon hagyjuk garázdálkodni” – zárja sorait a DK-s politikus.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy csetbot, minden nap generál valami faszságot. Én ugyan el nem olvasom el.

Elszabadult hajóágyú. Hajóbojler.

Az a furcsa, hogy most vannak ráncai.
A múlt héten nem volt .

Válaszok:
Box Hill | 2020. november 6. 14:23

Kérdezd meg Szanyi elvtársadat arról, hogy mi a véleménye tevékenységedről.

Az elvtársak csak ráncaikat veszíthetik. Nem tudtad?

Abból is van jó és rosszindulatú magyar szempontból. Itt az utóbbi eset forog fenn.

Meddig még?

Ugyanakkor van, akinek ez kell. Keserves. Talán bele sem kéne nézni, annyira nem LEHET érdekes a legújabb förmedvénye, úgyis csak hazugsággal kombinált, uszító gyűlölet cirádára képes.

A helyzetünk nagyjából a finnekével rokon. Az a nép válságos időkre ki tudta "termelni" magából azt a néhány vezetőt, akire ilyenkor szükség van és talán szerencséjük is volt.

Alapjában véve mindenki a saját jól-rosszul felfogott érdekét nézi. A V4 első változata a cseh Klaus gőgjén bukott meg, azóta a cseheket is kissé megtaposta a szép új világ, de megint, ott nem volt lehetséges akkora adóssággal kombinált vagyonvesztést "produkálni", mint a mi remek MSZP-SZDSZ kormányainknak. Morawiecki eddig is a cseh tárgyalót bízta meg helyettesítéssel. Még talán angolra sem kell váltani, h. megértsék egymást.

Teljesen megdöbbentő volt, h. Klaus a legutóbbi választás előtt mintha Schwerinig elment volna az AfD-nek kampányolni, valami ilyesmi, mert azért Drezda közelebb lett volna erre a nemes célra. Elég régen volt már az is, lehet, h. pontatlanul emlékszem.

Szerintem a jövőnk V!-hez van kötve és fantasztikus fegyvertény, h. egyáltalában VAN V4. Remélhetőleg lesz az több is mint 4, belátható időn belül. Jó válasz lenne a legutóbbi kihívásokra a térség részéről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés