Megvan a Momentum miniszterelnök-jelöltje, de még titkolják

2020. október 30. 13:12
A személyét 2021-ben fogják bejelenti – mondta Fekete-Győr András a Spirit FM Harcosok Klubja műsorában.

Fekete-Győr András a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában a többi között beszélt az amerikai elnökválasztásról, a hazai ellenzék közös listájáról és arról is, hogy a Momentumnak már megvan a miniszterelnök-jelöltje a 2022-es választásokra. Az amerikai választással kapcsolatban a Momentum elnöke elmondta, hogy demokrata győzelmet remél, valamint bízik abban, hogy amennyiben Donald Trump veszít, akkor nem fogja megpuccsolni Joe Bident, alkotmányos válság helyzetet eredményezve azzal, hogy választási csalásra hivatkozva nem adja át az ovális iroda székét.

Az ellenzéki közös lista kérdésevel kapcsolatban a Momentum elnöke megjegyezte, hogy harmadlagos, inkább negyedleges a közös lista kérdése, amiről szerinte a választókkal is érdemes beszélni. „Ha a választót megkérdezik, hogy neki mi a fontos az ellenzéki összefogásban, akkor azt fogják mondani, hogy legyen a miniszterelnök közös, a Momentum ebben a kérdésben rendkívül el is kötelezett” – mondta hozzátéve, hogy „amikor napi szinten félszáz honfitársunkat veszítjük el, mindenki a megélhetését félti, nem lehet tudni, mit hoz a jövő, nem ez a listás dolog a fontos”.

Indulhat-e Hadházy Ákos momentumos színekben?

Arra a kérdésre, hogy Hadházy Ákosból lehet-e momentumos vagy Momentum által támogatott képviselő-jelölt 2022-ben, Fekete- Győr kijelentette, hogy ő nem fogja ennek akadályát látni. Az egyéni képviselő-jelöltek körében előválasztás lesz, és ez jövő év közepén, nyár előtt elkezdődik, szerinte elképzelhető, hogy ott lila színekben induljon a független országgyűlési képviselő. Szél Bernadettel is hasonló helyzet, de leszögezte, hogy ezt a politikusoknak kell majd eldönteni, hiszen hosszú évek óta küzdenek, minden embernek megvannak a saját határai, de ő örülne neki, ha folytatnák.

A miniszterelnök-jelölt személyével kapcsolatban elmondta, hogy egy Momentumos jelöltet látna legszívesebben. A Momentumnak lesz miniszterelnök-jelöltje, aki már megvan, de csak a jövő évben fogják a személyét bejelenteni.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ami nem titok: hogy eddig a Momentum romboláson, botránysorozaton, korrrupción, hazaáruláson kívül nem csinált semmit, csak zengzetes, de üres fogadkozásokat produkált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés