A folyamat lezajlott, az üldözés elkezdődött

2020. október 30. 18:41

Pogrányi Lovas Miklós
Facebook
A felelősség mindazon kormányoké, akik beengedték Európába az idegen kultúrájú bevándorlókat.

„Az egyik testvérem a nyolcvanas évek végén, még titokban jelentkezett szerzetes-jelöltnek. Az első szabad választást követően, 1990-ben hivatalosan is csatlakozott az újjászerveződő szaléziakhoz, és hamar kinn találta magát Olaszországban noviciátusban. A kilencvenes évek közepén megdöbbenéssel hallotta Rómában a Pontificia Facoltà di Scienze dell'Educazione Auxilium egyetem egyik professzorának előrejelzését:

»Az iszlám nagyon terjeszkedik Európában. Régebben fegyverrel akarták elfoglalni, most taktikát váltottak. Bevándorolnak muzulmán férfiak, és feleségül vesznek európai nőket is. Mivel náluk megengedett a többnejűség, sok gyermekük születik, és azok kötelezően mind muzulmánok lesznek. Így nagyon gyorsan szaporodnak. A kisebbségi jogokra hivatkozva mindent kiharcolnak maguknak. A XXI. század első évtizedeiben erőteljes keresztényüldözésre lehet számítani Európában.«

Ma már nem kérdés, hogy a folyamat lezajlott, az üldözés elkezdődött. A felelősség mindazon (elsősorban baloldali) kormányoké, akik beengedték Európába az idegen kultúrájú bevándorlókat.Nekünk még van esélyünk. És vajon élünk vele?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a most már faktikus helyzetet sokan látták előre, mert idővel a még csak extrapolációval belátott szituáció egyre inkább ténylegességgé változott/változik. Ha ez így marad, s Orbánék józan migrációs politikáját az EU nem fogadja el, akkor egy emberöltő után talán már irreverzibilis lesz Európa elveszettsége.

Ami igényes-választékos, és idegen szóként is megszokott, az nem "tudálékos". Kár volt ilyen sokat feltételeznem rólad...Bocsánat.

Én sem akarlak megbántani, az előző bejegyzésem talán kicsit harcias volt. Nem könnyű / sőt, talán nem is lehet egyértelműen /meghúzni a választóvonalat a választékosság és a modoros-erőltetett idegenszó halmozás között. Érdemes lenne megnézni a Magyar Nyelv Értelemző Kéziszótárban, hogy a két szó / extrapoláció és irreverzibilis / milyen minősítést kap: azt, hogy választékos, vagy azt, hogy idegen szó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés