Káromkodással vonta vissza Trump támogatását 50 Cent

2020. október 26. 8:28
Intenzív politikai életet él a rapper és színész 50 Cent.

50 Cent, polgári nevén Curtis Jackson a múlt héten jelentkezett egy Instagram-poszttal, amelyben Donald Trump támogatásáról biztosította a közösségi oldal nyilvánosságát. A döntésében a demokrata jelölt Joe Biden adótervei játszottak fontos szerepet, a volt alelnök ugyanis megemelné az adókulcsokat azoknál a polgároknál, akik évi 400 ezer dollárnál többet keresnek. „Nem érdekel, ha Trump nem szereti a feketéket, 62 százalék, teljesen elment a kib…tt eszetek” – reagált az adózási lehetőségekre a művész.

B...a meg Donald Trump

Fellépése többek között Jimmy Fallon show-műsorában is szóba került, ahol egyébként 50 Cent egyik exe, a komikus Chelsea Handler volt a vendég – írta meg a HVG. Handler pedig arról beszélt, hogy emlékeztetnie kellett a rappert arra, hogy fekete, így nem szavazhat Donald Trumpra, és nem kellene befolyásolnia emberek tömegeit, akik hallgatnak rá, csak azért, mert aggódik a pénzügyei miatt. 50 Cent ezek után tett egy 180 fokos fordulatot, és a Fallon-műsor videóját posztolva azt írta az Instagramon, hogy soha nem is kedvelte az elnököt, és egyébként „b…a meg Donald Trump”.

50 Cent nem az egyetlen fekete rapper, akinek bírálatokkal kellett szembenéznie, amiért Donald Trumpot támogatja. Kanye West és Ice Cube elnöki rajongását is felzúdulás kísérte a közösségi oldalakon.

Fotó: MTI/Nándorfi Máté

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyorsan visszalökték a sorba a liberális barátai. Mindenesetre ha Biden tényleg 60%-os jövedelemadókat vezet be, tuti, hogy elköltözik New York közeléből. Már Kaliforniából is többen átmentek Texasba a magas adókulcsok miatt (meg amiatt, hogy mire is költik azt).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés