Karácsony helyettese egy amerikai lapban támadja Orbánt

2020. október 21. 08:13

Dorosz Dávid szerint a Fidesz egy szélsőjobboldali párt.

2020. október 21. 08:13
null

A világ vezetői, akik azt akarják, hogy Trump nyerjen” – ezzel a címmel közölt egy terjedelmesebb cikket az amerikai The Atlantic, amiben Jair Bolsonaro brazil elnök, Narendra Modi indiai kormányfő és Rodrigo Duterte fülöp-szigeteki elnök mellett Orbán Viktor neve is feltűnik. A cikk szerzője, Yasmeen Serhan nem rejti véka alá, hogy az Orbán Viktorral kapcsolatos információit a Párbeszéd politikusától – Karácsony Gergely egyik helyettesétől –, Dorosz Dávidtól kapta, akit mint az Országgyűlés külügyi bizottságának korábbi tagját mutat be.

A cikk Dorosz állításaira hivatkozva úgy fogalmaz: „Dorosz Dávid, a magyar parlament külügyi bizottságának egykori tagja, azt mondta nekem, hogy a Fidesz, Orbán kormányzó szélsőjobboldali pártja, rengeteg energiát fektetett abba, hogy jó benyomást tegyen Trumpra. »Orbán látogatását Trumpnál nagy győzelmükként értékelték« – mondta, megjegyezve, hogy »Orbán Trump előhírnökének tartja magát«”.

Az Atlantic cikkéről szintén beszámoló Drót.info azt írja az ügyben: „azon a héten szélsőjobboldalizni a politikai ellenfelet, amikor a szerencsi náci jelölted plakátjáról még nem koptatta le az eső a pártod logóját, az álmoskönyvek szerint nem a legbölcsebb cselekedet”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leo3
2020. október 21. 20:33
A cikkíró nagyon szépen lebuktatta a magyarországi ballibeket, mert így a vak is látja, hogy külföldre mennek hazudozni az országról, abban a reményben, hogy valami külső segítséggel leválthatják kormányt, hogy szétlophassanak mindent és ne fejlődjön semmi.(Karigeri sem tudott eddig semmit felmutatni a fene nagy összefogásból, egy év után).
Leo3
2020. október 21. 20:28
Akkor a Jobbik a többi idétlen formációval szélső balos???
flesh ripper
2020. október 21. 14:43
Milyen fejek! Mintha rohadt sárgadinnyék lennének ezek a lopcsányista csicskák.
akiaki
2020. október 21. 14:16
az valamit mindenképpen elmond, hogy 1 évvel a hatalom megszerzése után is csupán a másik oldallal tudnak foglalkozni, a munka helyett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik