Választás, 2022: Hollik István sem indul egyéniben

2020. október 20. 13:52
Böröcz László lehet a Fidesz-KDNP jelöltje a Belvárosban.

A Fidesz kommunikációs igazgatója sem indul egyéni körzetben a 2022-es országgyűlési választásokon, helyette Böröcz László, a Fidelitas korábbi elnöke lehet a kormánypárt jelöltje Budapest 1-es választókörzetében, értesült az Index. 

Hollik István megerősítette a lapnak, hogy nem indul egyéniben, helyette inkább a központi kampányban venné ki a részét. Böröcz László is elismerte, hogy valóban szó esett arról, hogy Hollik helyett ő legyen a Fidesz-KDNP jelöltje a körzetben. A hivatalos döntést a párt elnöksége hozza majd meg. 

Böröcznek egyébként van is helyi beágyazottsága, 2010-től 2018-ig önkormányzati képviselő volt a választókörzet központjának számító V. kerületben. 2018. áprilisában a párt országos listájáról került az Országgyűlésbe, jelenleg a Fidesz frakcióvezető-helyettese. 

(Index)

(Fotó: Hollik István beszél az idősügyi infokommunikációs programról tartott budapesti sajtótájékoztatón 2018. február 26-án, Böröcz László balról az első, MTI/Bruzák Noémi)

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bölcs döntés új embereket kipróbálni ott, ahol előzőleg a most leköszönő személy nem tudott győzni. Ez nem presztízs, hanem ésszerűség kérdése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés