Szijjártó: Soha nem voltak ilyen jók a magyar-amerikai kapcsolatok

2020. október 16. 14:38
Szijjártó Péter közölte: Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök hasonló álláspontot képvisel az illegális migráció, a határvédelem, a biztonság, a családok támogatása és a keresztény közösségek megvédése ügyében.

„Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolata soha nem volt olyan jó, mint most” – közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteki Facebook-bejegyzésében.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt Lengyelországot és Magyarországot a totalitárius rendszerekkel említette együtt, és Fehéroroszországhoz hasonlította őket. A politikus azt mondta, hogy a NATO-t a széthullás veszélye fenyegeti, ami szerinte a Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon történtekből látható. Hozzátette, hogy megnőtt a totalitárius rezsimek száma a világon.   

Szijjártó Péter közölte: Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök hasonló álláspontot képvisel az illegális migráció, a határvédelem, a biztonság, a családok támogatása és a keresztény közösségek megvédése ügyében. A külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy „a demokrata kihívó nyilván emiatt vonta bele Magyarországot az elnökválasztási kampányba”. Szijjártó Péter hangsúlyozta: ami a kijelentés konkrét tartalmát illeti, annak „a valósághoz semmi köze nincsen”.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Burger Zsolt

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Biden nyer, akkor leginkább a Mennyei Birodalommal lesz elfoglalva.

Tévedsz! A mandi kiadott egy felmérést, miszerint kb. 50-50 %-ban commentelnek ide a nők és a férfiak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés