Biden Belaruszhoz hasonlította Magyarországot és Lengyelországot

2020. október 16. 10:46
Joe Biden a NATO szétfeszítésével gyanúsította meg Magyarországot és Lengyelországot, valamint Fehéroroszországhoz és egyéb totalitárius rendszerekhez hasonlította hazánkat.

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje az ABC News csatorna által Philadelphiában szervezett, csütörtöki választási fórumon Lengyelországot és Magyarországot totalitárius rendszerekkel említette együtt, és Fehéroroszországhoz hasonlította őket.

A V4-ek oszlopos tagjai Donald Trump külpolitikáját érintve kerültek szóba. Biden úgy érvelt, a NATO-t a széthullás veszélye fenyegeti, amit ők abból látnak, ami Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországban történik, ez után pedig azzal érvelt, hogy megnőtt a totalitárius rezsimek száma a világon.

Biden kijelentései azt is előre vetítik, milyen Közép-Európa politikát várhatunk az Egyesült Államoktól, ha őt választják meg az amerikai szavazók.

Joe Bidennek nem ez az első olyan nyilatkozata, amiben a közép-európai közösségeket támadja. Nemrég egy New York Times-nak adott interjúban az amerikai lengyel közösséget burkoltan hülyének nevezte, amikor azt mondta, azért nem jár már a lengyel-amerikai klubba, mivel most már csak okos emberekkel érintkezik.

Az eredei teljes bejegyzést (lengyel nyelven) ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: MTI/AP/Andrew Harnik

Összesen 380 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez előrevetíti, hogy mit várhatunk ettől a vén tetűtől.

Vén hülye. Már a hamut is mamutnak mondja. Azt sem tudja hol van Magyarország, Lengyelország. Úgy van összerakva ez a figura. Jaj, mindjárt szétesik a választások után.

Az, hogy minket diktatúráznak, az a Demokrata csőcseléktől mondhatni megszokott, de hogy a lengyeleket így elárulják...Értem a lengyeleket, hogy egyformán a tartanak a német és orosz befolyástól is, de ne az Usától várják a megváltást, mert ezek a szemét balos gecik képesek bárkit és bármit elárulni.

Villámgyorsan félre fogja állítani a demokrata gépezet, ha az útjukba áll. De nem fog. Aláír ez mindent.

Nem csak a lengyelek vettek amcsi fegyvert, nemrég mi is megállapodtunk velük.

Tud ez mindent. Méghozzá "a leghitelesebb" helyről.
Dobrevnéék, Donáth, Csehcafk, Újhelyik, ezeknek szabad bejárásuk van az USA-nagykövetségre.
A nagykövet, az egy, de az USA-külügy 72 ezer alkalmazottja a Clinton-klán idején került be, akkor cserélték le a személyzetet.
A Rothschild&Co. ekkor vette 100-ban birtokba az USA külügyét.

Biden egy báb. Csakis abból a szempontból érdekes a demenciája a Demokraták szemszögéből, hogy teljesíti-e az elvárásokat vagy sem. Ha képes kamera előtt súgógépről felolvasni, és aláír mindent amit elé tesznek, akkor egy darabig még szerintem megtartják hasznos idiótának.

Sajnos eddig csak egy amerikai elnök tudott valamit Magyarországról, Theodore Roosevelt.
Biden pedig jobban tenné, ha a polgárháború szélén tántorgó saját országával törődne.

Ez sem fog szó nélkül maradni.............. még ha demens, akkor sem.

Most erre mit lehet mondani?

Szegény USA, szegény Világ...

Tudtuk, hogy demens.

Talán emlékszel, Hofi egyszer arról humorizált, hogy az oroszok előbb érnek ide mindenkinél. A távolság nem változott.

Biden fiára óriási nyomás nehezedik az ukrán vezetés részéről, a biznisz az biznisz, a család nem hiába fektetett Ukrajnában. Mi az, hogy a törpe Magyarország blokkolja Kijev NATO-ba való felvételét, ez skandalum, az egér húzogatja az oroszlán bajuszát. S Biden fia ezt sem tudja otthon elintézni, sarokba állíttatni a magyarokat? A diszkriminatív ukrán nyelvtörvény nem számít, csak a hadiipari biznisz és Oroszország bekerítése.

Eddig is Trump mellett álltam, de csak erősödik bennem, hogy a normalitást egyedül Ő képviseli, a kompromisszumokat, a békét.

Miért van az, hogy egy normális, pártoktól független ember ilyen esetekben egyből a hazaáruló Cseh-Donáth párosra, s társaikra gondol, aljas spicliségükre.

Hát izlések és pofonok...
Orbánban és Bidenben nagyon kevés a közös vonás. Bizonyosan nem a genderőrület az, ahol ezt fellelni. Emlékszünk az "egyszervolt, buzi volt" könyv kapcsán Orbán határozottan megjegyezte- hagyják békén a gyerekeinket. Biden meg tegnap egy választási "vitaműsorban" ahol egy anyuka azon aggódott a nyolc (!!!) éves kislánya transzgender és fél Trumpék nem hagyják, hogy maga döntsön a jövőjéről, Biden leszögezte, nem kell félni, minden törvényi szabályozás a fütyilevágást fogja olajozottabbá tenni... Eszem megáll, ez lesz az elnök!
Orbán hasonló esetben a stúdióból hívta volna a gyámügyeseket és a picsa csak addig látta volna szerencsétlen gyerekét, amíg az becsomagol.

Azért nemez volt a legütősebb rész a vitaműsorban. Hanem mikor egy aggódó anyukát nyugtatott, hogy nyolc éves (!!!!!!) transzgender kislánya ne aggódjon, minden törvényi és egyéb szabályozás meg lesz a boldog transzgender élethez... Nyolc éves gyerek... vajon az ezerszihológusaink mit szólnak ehhez?
Osszátok, nézzétek
https://www.youtube.com/watch?..

Ezért kár volt újraregisztrálnod.
X

Biden egy báb, ezt kell mondania. De egyelőre számoljon el fia Ukrajnai viselt dolgaival. Victoria Nulanddal együtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés