Át kéne gondolni, elég-e annyi üzenetnek, hogy mocskos Fidesz

2020. október 11. 21:48

Jámbor András
Facebook
Egész nap azon gondolkoztam, hogy ha nyer Bíró, akkor elővegyem-e a hányózacskót.

„Koncz Zsófia nyerte a borsod 6-os Tiszaújváros-Szerencs időközi választást. Gratulálok neki, mert kőkemény kampányban nyert.

Őszintén egész nap azon gondolkoztam, hogy ha nyer bíró akkor elővegyem-e a hányó zacskót. Nagyon szoros lett a vége. Az ellenzék rosszabbul szerepelt, mint a 2018-as számai abszolút értékben, viszont az alacsony részvételhez képest jobban, és jobban az önkormányzati választás megyei listás részvételéhez képest. ha pedig azt nézzük 18 óta a közvéleménykutatásokban nőtt a Fidesz, akkor inkább a realitás. Persze a lényeg, hogy nem nyert. Pedig Szabó Gábor volt Jobbik párigazgató vezetésével kőkemény kampányt nyomtak.

Fent azért említem a hányózacskót, mert nyilván örültem volna a Fideszes vereségnek, de nem örültem volna annak, hogy Bíró Lászlóból képviselő lett.

Bár őszintén ebben az országban azt is eltudom képzelni, hogy a zsidózás és a cigányozás nem vette el szavazatot az ellenzéktől, de talán ilyen szoros vereség után érdemes elgondolkodnia az ellenzéknek azon, hogy milyen jelölteket indít, hogy ha kiválaszt egy jelöltet a bejelentés előtt átvilágítja, vagy hogy tényleg előválasztáson választja ki a jelöltjeit.

Pluszban azt is át kéne gondolni elég-e annyi üzenetnek, hogy mocskos Fidesz, főleg ha az akkora kamu mint ebben a kampányban a kétharmad lebontása.

Ez az ellenzéki vereség sajnos arra pont nem jó, hogy eldöntse pro vagy kontra a nagy összefogás vitákat (pedig jó lenne ha eldőlne valamelyik irányba végre) a hány listáról, milyen leosztásról, és arra sem, hogy növeljük vagy csökkentsük az ellenzék esélyeit.

De azért a fenti tanulságokat érdemes lenne levonni, mert azért egy ilyen jelölt szavazatokat vehet el máshol az ellenzéktől.

Frissítés: Lehet rosszul hallottam a Svábyt, mert több kommentelő is ezt írja ezért töröltem, és elnézést kérek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jámbor András nem megy a matek.

2018 választásnál Biró 16469 szavazatot kapott.
Amennyiben ehhez hozzáadjuk az MSZP jelöltjére adott szavazatokat, akkor 24226 szavazatot kapunk.
Koncz Zsófi édesapja 25662 szavazatot kapott, vagyis 1436 szavazattal többet, mint az ellenzéki két jelölt.
Most az összes ellenzéki párt beállt Bíró mögé és a két szavazat közti különbség a jelen állás szerint 1722 Koncz Zsófi javára.
Ebből pedig az látszik, hogy az ellenzék szavazatokat veszített.

mintha nem direkt toltatok volna egy virtigli nacit azert, hogy ha veszit akkor legyen egy aduasz a kezetekben hogy miert kell a jobbiknak csak masodik vonalbol tamogatni benneteket...
meg szerencse hogy az ellenzeki szavazokba tobb gerinc szorult mint a vezereikbe. igazabol ez ebbol a legfobb tanulsag.
egy baloldali szavazo torkan nem lehet lenyomni egy birot, mint ahogy egy igazi jobbikos torkan se jakab embereit, hat meg gyurcsanyet.

Minek átgondolni?!?

Hiszen akkor kiderülne, hogy ezen kívül SEMMI nem tartja össze ezeket a moslékpártokat.

Látszik, hogy nem elég annyit emlegetni, hogy mocskos fidesz. Kihagyta a ballib az o1g-t:-)))
Na ugye! Ennyi a ti üzenetek Jámbor. Gondolom, te is azt tanácsolta D Gergőnek, hogy menjen támogatni a judapestezőt! Ezzel hosszú távon nagy kárt okoztak magatoknak:-)))))

Egy-két jobb sorsra érdemes ellenzéki párt rájöhet arra, hogy az összefogásdival csak kiheréltetik magukat politikailag.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés