Szabó Tímea: Bálint György öröksége méltó helyen van Iványi Gábor kertjében

2020. szeptember 29. 10:53

Szoboravatáson vett részt a Párbeszéd politikusa.

2020. szeptember 29. 10:53
null

Hol máshol élhetne szebben velünk Bálint Gyuri bácsi öröksége, mint Iványi Gáborék Megbékélés Tempolmának kertjében?Tegnap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem a Bálint Gyuri bácsiról készült szobor avatásán a Magyar Evangéliumi Testvérközösség békásmegyeri templomában. Gyuri bácsi egész élete az emberségről és a természet végtelen szeretetéről szól. Az Evangéliumi Testvérközösséget ugyanez a szeretet vezérli az elesettek megsegítésével és kertjükben élő állatok és növények oltalmazásával. Gyuri bácsi szobra (Kocsis András alkotása) nem is lehetne méltóbb helyen” – írja Szabó Tímea a Facebookon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. szeptember 30. 08:59
Gyuri bácsi emlékére, lehetne káposztaföld a templomban és káposztasavanyító. Akkor nem szorulnának adományokra, különböző stiklikre, csalásokra. A Mikulás hajléktalanjai is besegíthetnének.
flesh ripper
2020. szeptember 30. 08:56
Pocsék a "szobor". Gyuri bácsi szebb volt és most is szebb.
Karbantartó9
2020. szeptember 29. 18:55
Ház, ha azt vesszük, hogy BGy a komcsik szekerét tolta kitartóan, rendületlenül, akik köztudottan keresztényellenesek, akkor a f@szom sem érti! Mert akkor vagy iványig bpnem keretény (sry, keresztyén), vagy bálintgazda eltévesztette a házszámot, vagy mit sem tud az öreg a hamvasztóban arról, hogy milyen politikai játszmákra használják föl.
Laetitia
2020. szeptember 29. 18:06
Hogy felkapták mostanában ezt az Iványi Gábort! Sereglenek látására, segítségére immár élők és holtak. Meg lúdvércek, mint Szabó Tímea.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik