Pintér: Magyarországon nincs no go zóna

2020. szeptember 29. 11:14
A belügyminiszter azt mondta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, hogy Magyarország lekerült a korrupciógyanús országok általános listájáról.

Magyarországon a közrend, a közbiztonság szilárd, kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes – hangsúlyozta a belügyminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén. Pintér Sándor miniszteri meghallgatásán kifejtette: nincs kritikus körzet, település vagy városrész, nincs no-go zóna Magyarországon. A titkosszolgálatok 2019-es tevékenységét úgy értékelte, az Alkotmányvédelmi Hivatal kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A nemzetbiztonsági ellenőrzések száma 14 százalékos emelkedést mutatott, tavaly 12 ezer ilyen ellenőrzést folytattak le – ismertette Pintér Sándor. Kiemelte, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat tevékenységének és az állampolgári fegyelem növekedésének hatására Magyarország lekerült a korrupciógyanús országok általános listájáról. A Terrorelhárítási Központ 2019-ben 184 műveletben 232 embert fogott el, fegyverhasználatra egy alkalommal sem volt szükség – közölte a miniszter.

(MTI)

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, azért nem szól a rendőr, hogy bizonyos utcákba be se menj.

Svédországban sincs no go zóna, hanem különösen sebezhető (particularly vulnerable) kerületekről beszélnek. Szinte minden nagyvárosban van pár ilyen, ahol robban a kézigránát, fröccsen a vér, rántódik le a bugyi. Löfven a nemzet hegesztője két hete sokkolta a balliberális svéd közvéleményt, amikor életében először elismerte, hogy az élhetetlen városrészek és a migráció között összefüggés van. Igaz hozzátette, mert mégsem náci, hogy a bűnnek nincs etnikai vagy vallási vagy bőrszíne- a muszlimok lájkolták...
Csak azt nem tudom, azok a hazai liberális médiavezérek, akik Orbánt ekézték a nogozásáért, vagy Trumpot, bocsánatot kértek-e már?

Hívhatjuk éppen cigányfertőzött területnek is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés