Menczer Tamás: A Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok

2020. szeptember 26. 10:30
Az államtitkár szerint a Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok.

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország megjelenítéséért felelős államtitkár szerint a Momentum politikusai idegen érdekeket képviselő zsoldosok, hiszen a közelgő romániai választásokon nem a magyar jelölteket és a magyar pártot támogatják, hanem egy románt. Menczer felhívja a figyelmet, hogy a Momentum és annak vezetője, Fekete-Győr András nem először csinálja ezt, hiszen egyszer Szlovákia vonatkozásában és megtette már. „A Momentum eladná, odadobná a külhoni magyarokat” – jelentette ki az államtitkár. Menczer szerint a Momentum pontosan ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, hiszen ő véleménye szerint ugyanezt tenné. „Ne felejtsük el, akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!” – húzta alá mondanivalóját az államtitkár.

Fotó: Facebook

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez már a Párizs javára elkaszált olimpiából nyilvánvaló volt.

Az a járványgörbelaposító hétszentségit, miért nem avval foglalkoztok, hogy a kínaivírust kitakarítsátok az országomból a kitalálóikkal együtt!!!!!

Szóval szerinted a Momentum még a járványtervezésben is benne volt. Igazán ördögi bandának állítod be őket.

Egy szociofotó...de kikből is áll a Momentum tagsága, bázisa? Lakótelepi munkásemberek, vidéki gazdálkodók, német, vagy horvát kisebbségiek rétegpártja?

Meghallgattam volna a Karc FM hírműsorát is a romániai választásokról, de a hírblokk hallgathatatlan. Az egyes hírek között idegesítő gépzaj hallható. Tegnap a Paláverbe hallgattam bele, amelybe hallható volt az egyes betelefonálók telefoncsörgése, ami eddig nem volt.

nevetséges, ami műszaki vonalon a Karc FM Rádióban folyik, ez a jobboldal rádiója...........

Fegyőrt akartál írni ugye, csak eltévesztetted?!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés