Megint román párt mellett kampányolt Fekete-Győr András

2020. szeptember 25. 11:29
A rengeteg negatív hozzászólás miatt azonban az USR Bihar megyei szervezete eltávolította a videót.

Vasárnap önkormányzati választásokat tartanak Romániában. Az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) számtalan magyar polgármesterjelölttel és magyar képviselőjelölttel vág neki a szeptember 27-ei választásoknak. 

A Momentum testvérpártja, a román USR nevű liberális párt Bihar megyei szervezete videót tett közzé, amelyben Fekete-Győr András újra a román pártszövetség (USR-PLUS) jelöltjeire való szavazásra buzdítja az erdélyi magyarokat. Ahogy azt korábban már megírtuk, a Momentum elnöke nem először teszi ezt, hiszen a tavalyi államelnök-választáson szintén az USR-PLUS jelöltjére, Dan Barnára való voksolásra buzdította a magyarokat, az RMDSZ magyar jelöltje, Kelemen Hunor ellenében. A videót idő közben eltávolították, mert rengeteg negatív hozzászólás érkezett rá. Az ELÉG! közösségi oldalára azonban felkerült a videó egy részlete.

„Arra szeretnénk kérni titeket, hogy ahol tehetitek, támogassátok az USR-PLUS önkormányzati jelöltjeit!” – mondta az USR-PLUS videójában a Momentum elnöke.

Összesen 217 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki a baloldalra szavaz, annak eleve félelmetes vagy szitokszó az, hogy haza és nemzet, szóval nekik sajnos semmit nem mond egy ilyen húzás.

Nincsenek szavak...
(Jó, a nemzetáruló kifejezés az illik rá...)

1. Mi köze ennek FeGyőr és a Momentum újabb nemzetárulásához?

2. Miben látod megnyilvánulni a szerinted "szakszerűtlen kezelést"? A általábos helyzet most is meglehetősen normális, és Magyarország semmilyen tekintetben nem lóg ki lefele a 2020-as európai körképből. Sőt.

Az a baj, hogy még a saját ideológiájuk szerint sem tartható a dolog: Romániában a magyarokat nyíltan másodrendű állampolgárokként kezelik, folyamatosan állami vagy az állam által szervezett atrocitások érik őket, egy valóban az elnyomott kisebbségekért kiálló pártnak mindenképpen mellettük kellene állnia.

Neked, mint internacionalistának még a magyargyűlölő internacionalista is kedvesebb, mint a külhoni magyar párt. De gondolom, attól megsértődsz, ha kétsége vonják a magyarságodat.

FeGyőr, a nyíltan internacionalista megsértődik, ha az internacionalizmus egykori hazai zászlóvivőihez, a Lenin fiúkhoz hasonlítják őket. De mégis miben különböznek, már első politikai akciójukkal is idegen érdekeket szolgáltak, erre tenyésztették ki őket külföldi pártfogóik.

Szégyen mindenkitől, aki képes lesz rájuk szavazni.

Romániában még a legliberálisabb párt is sokkal sovinisztább, mint amilyen nálunk a Jobbik a legszélsőségesebb Gárdás idejében volt. Folyton ölik-fúrják egymást, de a magyarok ellen bármikor össze tudnak fogni.

Fegyőr egy semmitmondó nagyszájú, teljesítménytelen figura, de még idegenlelkű is.

A hazátlanok önarcképe.......

A gyökértelenek miért szólnak bele a nemzet dolgaiba? Aki zsidóként a legkisebb együttérzést, szolidaritást sem tudja vállalni, az gyökértelen. Sajnos ilyenek vannak a magyarok és a zsidók, mások között is.

Zsidó felmenőink harcoltak 1848/49-ben a hazáért, az első világháborúban, ez a kis buzi Radnótit sem olvasta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés