Készüljünk, Berlin is készül!

2020. szeptember 23. 10:23

Kiszelly Zoltán
Magyar Nemzet
Azt remélik, hogy a 7-es cikkely szerinti eljárást le tudják cserélni a demokráciamonitorozásnak csúfolt új zsarolási eszközzel.

„Orbán Viktornak igaza van, valóban Olaszországban dől el Európa sorsa. Ahogy az 1930-as évek derekán is: Róma akkor az osztrák függetlenség garantálásával egy olasz–osztrák–szerb–magyar–lengyel szövetséget is kiépíthetett volna Németország ellen, ám Benito Mussolini végül mégis a németeket választotta. Most is hasonló a helyzet. Az EU-barát római kormányok Berlint választják, Salvini a V4-országok felé nyitna, és az olasz gazdasági szuverenitás helyreállításáért távolodna el az eurótól. Az uniópárti dél-európai kormányok víz fölött tartása mellett az adósság felpörgetésével »be lehetne fejezni« az eurót, egységesíteni lehet a betétbiztosítást, a csőd- és felszámolási eljárásokat, majd következhetnek az adóügyi és szociális szabályok.

E célok megvalósításának eszköze az uniós költségvetés és gazdaságélénkítő csomag, amelyeket Berlin lendületből erőltetne keresztül, mondván, nincsen időnk, fogadjuk el gyorsan a demokrácia monitorozását és a költségvetést. A homoszexuális ideológia elfogadásának kritériumával súlyosbított demokráciamonitorozás valójában permanens nyomásgyakorlás a szemükben renitens, valójában szuverenista országokkal szemben. A V4-országoknak valójában van idejük, így mi ellenkező módon érvelünk: a délieknek nincsen idejük, így önkényes politikai feltételek nélkül fogadjuk el minél hamarabb az uniós költségvetést és gazdaságélénkítő csomagot.

Brüsszelben azt remélik, hogy a becsődölt 7-es cikkely szerinti eljárást most le tudják cserélni a demokráciamonitorozásnak csúfolt új zsarolási eszközzel. Ne legyenek kétségeink, ugyanaz a Soros-hálózat mérné a demokrácia általuk meghatározott teljesülését, mint a Tavares- és a Sargentini-jelentésnél. Azt remélik, hogy ezzel sikerül a magyar (2022) és a lengyel (2023) választásokig a patrióta kormányokat országukban diszkreditálni, egy Európai Egyesült Államok-párti ellenzéket tető alá hozni, és az új, unió- és euróbarát kormányokkal a totális EU eddigi kerékkötőit is beállítani a sorba.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az EU egyben tartásának és a beengedett migránsok integrációjának költségét a német adófizetőkből préselik ki, adóemelések után akár még vagyonadó is várható.

Illetve a porvinciákból..

A bűnbeesés megtörtént, az eurókötvényekkel már az eurózónán kívüli országokat is bevonták az adósságunióba. Ezért létkérdés számunkra, hogy ez megmaradjon valóban egyszeri hitelfelvételnek.

Legjobb lenne, ha egyszeri kötvénykibocsátás se történne. Van is rá esély..

Csak közben a taljánok már tapsolják el azt "pénzt", amit még fel sem vettek, kaptak... Taljánoknak sűrgős a kötvénykibocsátás.

Mondjuk Dobrevre szavazni nem csak észbeli csökevényre vall, de esztétikai defektre. Is.

A fidesz legnagyobb barátai a német autógyárak....

Persze..

Valóság: a németek épp azt nézegetik kinek tudják eladni a verdáikat..

Ezért van Németországban cenzúra. Nehogy véletlenül kiszaladjon egy értelmes gondolat valamelyikből. Egyesek már érzik, h szarban vannak, de csak a hatodik beer után morgolódnak. Az öregebbek, akik még kapnak nyugdíjat. A középkorúak elhiszik, hogy ingyen lesz az áram, csak most kell sokat fizetni, nigger fogja pelenkázni és abból lesz nyugdíja, mert a neten látja mennyi a "megtakarítása", ott a szám.

Bíróság elé fog ez kerülni. De ott is megy az érzékenyítés mindeközben.

szerintem ongolt lo a buzilobbi, meg azok akik kozmopolita lelkuletuek es tamogatnanak egy Europai Egyesult Allamokat se feltetlen szeretnek hogy az a buzulasrol szoljon...

Olasz kormányokkal kár foglalkozni. Átlagban egy évet nem élnek túl.

Örömmel olvasom az ilyen megjegyzéseket, mert látszik, hogy semmit érdemleges ellenérvet nem tudtok felhozni.

"Kovács Zoltán visszaszólt a magyar jogállamiságért aggódó dán külügyminiszternek.
Jeppe Kofod dán külügyminiszter az Altinget hírportálnak véleménycikket írt Lengyelország és Magyarország alááshatja az EU alapjait címmel, ..."
Mint a nők menstruációs ciklusa, úgy követik a Soros-ciklust Nyugaton.
Tavares, Sargenthinik mellett, minden évszaknyitón röffent egyet valamely Soros-disznó...
Most a dán Soros-disznón a sor, a jóságos öregembertől ő kapta a megtisztelő feladatot, szólaljon már meg, elvégre Magyarországon immár 10. éve lángokban áll a jogállam...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés