Orbán: Európa ma Közép-Európában épül

2020. szeptember 17. 12:09
„Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik” – mondta a kormányfő csütörtökön az új komáromi Duna-híd átadásán.

„Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az új komáromi Duna-híd (Monostori híd) átadásán. Kijelentette: a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell.

A kormányfő Igor Matovic szlovák miniszterelnök társaságában mondott beszédet az átadási ünnepségen. Kiemelte: a hídépítés egyben a jövő építése is, és a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell. „Ez a mostani átadás is bizonyítja, hogy a Duna nem elválasztja, hanem összeköti a magyar és a szlovák nemzetet” – hangoztatta. Orbán Viktor hangsúlyozta: a történelem arra tanított, hogy egymással szemben nem, csak egymással szövetségben lehetünk sikeresek.

(MTI)

Címlapkép: Földházi Árpád

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd Orbán Viktor, a tömegkapcsolatok erősítése céljából pikniken vett részt a környező magyar lakta településeken élőkkel.

Khm, ideges lipsi, azért azt ugye tudod, hogy az a 340 ezer lakás is benne volt a nagy reccsben- tudod, amit a szektatársaid produkáltak 2008-ra. A lakók feje fölül meg elárverezték a lakásokat. Érted miért nem elég a bűvszavad, hogy KSH?

Hát igazad van, magam is visszasírom az MSZP-SZDSZ kormányzás alatti jólétet. Londonba repültünk hétvégeken vacsorázni, s ott találkoztunk lakótelepen élő ismerősökkel is. Mindenki egyformán jól élt, szükségletei szerint. Egy lépés választott el bennünket is attól, hogy a Rózsadombra költözzünk, Feri közelébe, s mi is vehettünk gyárakat, üzemeket. Most meg ez a nyomor.......

Ne hagyd magad provokálni a sok primitív bunkó által.......

Inkább: Európa Közép-Európában marad meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés