Nem a transzjogokért folytatott küzdelemmel van bajom

2020. szeptember 15. 10:07

Jámbor András
Facebook
De érdemes megnézni kik ezek a csodálatos cégek akik kiállnak az emberi jogok mellett.

„Ma több mint 1000 nagyvállalat mondta ki egy nagyívű közleményben, hogy a transzjogok emberi jogok. Nem még mielőtt, nem a transzjogokért folytatott küzdelemmel van bajom (bár az biztos, hogy vitában állok azokkal a transzaktivistákkal, akik tagadják a társadalom hatását a nemi szerepekre, ezt a vitát le is kéne egyszer játszani). Igen a transz embereket is megilleti ugyanúgy a jólét, a biztonság, a szeretet mint mindenki mást. De érdemes megnézni kik ezek a csodálatos cégek akik kiállnak az emberi jogok mellett? Az Unilver, a BP, a Disney például. Itt a lista: https://divamag.co.uk/2020/09/14/news-over-100-major-companies-join-together-to-say-trans-rights-are-human-rights/

A BP olajipari cég, akiknek az egyik legnagyobb olajszennyezést köszönhetjük az elmúlt évtizedben. Az Unilver amelyik a világ egyik legnagyobb környezeti szennyezője, és a Disney, amiből itthon csak a Jégvarázs van meg, viszont a dolgozóit az egyik legdurvábban kizsákmányoló cég. És igen lehet azt mondani, hogy csodálatos, hogy ezek a cégek emberi jogként ismerik el a transzjogokat, de ez valójában leginkább marketing, és ne legyen kérdés, ha azt mérik majd, hogy a horogkeresztes karszalag felhúzása a munkavállalókra hoz profitot, akkor felhúzzák majd a horogkeresztes karszalagot. Semmi gond egyébként azt is csak a profit érdekében teszik majd, max még finanszíroznak pár haláltábort is (ha nem hiszitek, akkor érdemes nácik és nagytőke viszonyáról, vagy éppen az ujgur haláltáborok melől profitot kizsákmányoló nagycégek példáját megnézni).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, de kezd tele lenni a tököm az usából importált balos kultúrszemétből. Ha nem idézik megint ezt a szakállas faszt, nem is tudtam volna, hogy ez a nyomorult banda KIÁLLT a nyomorult transzvesztiták jogai mellett. És szerintem mindenki boldogabb lett volna így. Én biztos.

Most akkor meghasonlott a globalizmustól? pedig neki ezt nem szabad:-)
Ráadásul szivárványos zászló lengett a munkahelyén...

Igen, a DK-Jobbik szövetség a legjobb példa transzjogokra!

Mi az, hogy a bolsevikok és a nácik ne alkothassanak egy családot! Sőt, kaphassanak jegyescsomagot is attól a terézvárosi momentumos kisköcsögtől!

A multinacionalis cegek most abban lattak meg a penzt, hogy a legharsanyabbak es a lehetetlent kivanok mellett allnak ki. Legalabb addig sem azt firtatjak a nepek, hogyhogy a kozep es also osztalyok egyre szegenyebbek, mig a gazdagok, a multik jellemzoen, egyre gazdagabbak lesznek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában