Egy transzszexuális anarchista sátánista férfit jelöltek seriffnek Amerikában

2020. szeptember 14. 10:09
Viccnek szánta az indulást.

Egy saját bevallása szerint, sátánista, anarchista, transzexuális férfit jelölnek a republikánusok seriffnek Cheshire megyében – írja a Fox News.

Aria DiMezzo kampányának szlogenje a rövid, de velős „Fuck the police” kijelentés. Maga a jelölt is meglepődött, hogy az egyébként viccnek szánt akciója ilyen sikeresen végződött. Elmondása szerint annyi volt a célja, hogy bebizonyítsa: „a rendszer teljesen és reménytelenül rossz”.

Egy pénteki blogposztjában DiMezzo azt írta, hogy ellenez egy olyan rendszert, amiben az emberek annak ellenére szavazhatnak, hogy semmit sem tudnak arról a személyről, akit a megye legfőbb rendvédelmi posztjára jelölnek.

Szerinte a jelölése bizonyítja az igazát.

 

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Egy pénteki blogposztjában DiMezzo azt írta, hogy ellenez egy olyan rendszert, amiben az emberek annak ellenére szavazhatnak, hogy semmit sem tudnak arról a személyről, akit a megye legfőbb rendvédelmi posztjára jelölnek.

Szerinte a jelölése bizonyítja az igazát."

Nem találok hibát a gondoltamenetében.

"... ellenez egy olyan rendszert, amiben az emberek annak ellenére szavazhatnak, hogy semmit sem tudnak arról a személyről,..."
Pedig ez a demokrácia lényege.

A tömeg a döntéseit nem racionális érvek, hanem érzelmek, hangulatok mentén hozza.
Az a politikus, aki ezt nem tudja, egyszerűen hülye. Egy politikus, aki esetleg tényleg az elsöprő többségnek kedvező megoldást talál ki, simán megbukhat, ha az ellenfelei, a megoldását eléggé hátrányos csomagolással ellátva tudják tálalni.

Valamelyik egyetemen volt a boldog 90-es években, hogy fölépítettek egy kampányt egy nem létező jelöltnek, mint HÖK-elnöknek, és az illető győzött is. Nyilván hasznosabb munkát végzett, mint a létező HÖK-elnökök.

Miért, az "echte" magiar Kétfarkú kutyák különbek, egy fenét...

Akár fix, akár nem, ez a valóság.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés