Félresikerült a Momentum akciója, Rogán szomszédjához szemeteltek

2020. szeptember 13. 13:16
A szomszédok még a rendőrséget is kihívták – írta meg az ATV.

A Momentum aktivistái az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét Rogán Antal kertjébe öntötték – közölte a párt.

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta az akcióról: „a kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.

A Momentum akciója azonban félresikerült: a miniszter egy háromlakásos társasház legfelső emeletén lakik, így az ellenzéki párt aktivistái a szomszédok kertjébe öntötték a konzultációs íveket, ami miatt a szomszédok kihívták a rendőrséget – írta az ATV.

Kép forrása: Facebook, Hajnal Miklós hivatalos oldala

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most képzeljük el, hogy vissza akarják foglalni Erdélyt és Letenyénél átlépik a határt.

Jó, jó, de legalább nem szartak rá a kupac tetejére...

A momentum, más néven lendület, saját erőből nem tud irányt váltani. Külső erő kell hozzá, az meg franciául beszél.

Ez nem véletlen. A buzik így lázadnak.

A szegény szomszédok sovány vigasza, hogy a legnagyobb szemetek kívül maradtak...

Még ez sem megy nekik:-))))

Szerintem meg tudnánk csinálni. Az viszont igaz, hogy nem lehet tudni, mikor lesz az olimpia.
Elég sok létesítmény elkészül olimpia nélkül is.
Kedvencem most a kajak-kenu akadémia, ami nem kellett Budapestnek, ezért Sukorón lesz,:-)

Mehettek vissza szemetet szedni. :)

Ha nem lesz változás a szemléletben, tönkretesszük a gyönyörű Föld bolygót az otthonainkkal.

Gyerekkorunkban egy "gép" volt a háztartásban, egy rádió. Most több tíz, nem beszélve az autóról, ami nélkül ma már nagyon nehéz akár az élelem beszerzése. Igaz, NAGYON másként étkezünk, mint gyerekkorunkban. Ma óriási a választék, régen ennek a töredéke volt, de megvoltunk azzal is, meg főleg a hegynyi csomagolóanyag nélkül.

Ennek a rengeteg cuccnak a megszerzéséhez azután elengedhetetlen a kétkeresős családmodell, ami kimondottan Európa gyermektelenné válásához vezet.

A gyerekeknek olyan 10-15 éves korig sokkal teljesebb otthoni ellátásra, törődésre, együtt töltött időre van szüksége, mint amennyi egy munkaviszonyban helytállás után marad, nem beszélve az óhatatlanul bekövetkező betegségekről, mikor a családi ápoláshoz inkább a teljes munkaidő kell.

A nők tekintélyes része felméri az összeférhetetlenséget és úgy dönt, nem folytatódik. Az is egy élet, kevésbé örömteli, de kényelmesebb és talán kevésbé kockázatos.

Ez ilyen egyszerű.

Nomentum, Nyomentum, Molesztum ez az új SZDSZ.

Rémes társaság. Amit Brüsszelben művelnek, azért széleskörűen normális népség-katonaság esetén kiközösítés járna, minimum.

Van az ötleteikben valami természetellenes, ezért nagyon nehéz fölvenni a kesztyűt, a mi oldalunk NEM gátlástalan.

Eleve, micsoda alantas gondolkodás és szellemiség, bár a szellemhez és gondolkodáshoz leginkább NINCS köze, az O1G, meg az Áder szidalmazása.

Ez az, amire a jobbos társaság alkatilag képtelen. Jobb is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés