Vágó István: A Klubrádió talán eddig is Köves Slomó közbenjárására szólhatott

2020. szeptember 11. 19:51
Az ex-tévés DK-s politikus Facebookon nyilatkozott meg a témában.

Lehet, hogy a Klubrádió eddig is főleg Köves Slomó közbenjárására szólhatott. De most mit szól ő maga?” – tette fel a kérdést Vágó István.

Lehet, hogy a Klubrádió eddig is főleg Köves Slomó közbenjárására szólhatott. De most mit szól ő maga?

Közzétette: Vágó István – 2020. szeptember 11., péntek

Kép forrása: Facebook

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ejnye, a DK értelmiségi hátországáról beszélsz! Ő a creme de la creme a pártban. Ha Vágó egy hülye, akkor milyen jelzőt lehet Gréczyre használni?

haza kell mennem Izraelbe, ezt a diktatúrát, amit Orbán művel, már nem lehet elviselni....de talán oda nem, ott lőnek, késelnek, talán Malmö, ja, az sem jó, onnan már minden zsidó elmenekült, talán,Hollandia, Veszprémy Lacinak a holland főrabbi kikapcsolt magnó mellett azt mondta, hogy a hollandiai zsidók legszívesebben Magyarországon élnének, mert itt biztonság van, teszem hozzá, egyedüliként Európában, hová menjek még, Franciaország, az idős zsidó hölgyet a muszlimok kidobták az ablakon, mi maradt még, Németország, ja, Berlinben égetik az izraeli zászlót, "Halál a zsidókra!" , üvöltik a Merkel által meleg szeretettel meghívott muszlimok, akkor talán maradok.

De jó lenne, ha a Klubrádió, a zsidó szélsőséges magyargyűlölők is eldöntenék, hogy hová mennek, vagy maradnak, de akkor becsüljék meg ezt a nyugalmat, biztonságot, jólétet, a Pannónia utcai sörözők vidámságát, velem együtt. Slomó eddig is szabad teret engedett a magyar gyűlöletnek.
De a Klubrádió naponta uszít a magyarok, Orbán ellen. Mármint a zsidóság azon része, amely nem érzi hazájának ezt az országot. A többség igen. Várom a tavaszi zsidó fesztivált......

Dehogy. A Hitler-Sztálin paktum eredményeként.

Most megleptél:-) ha neten hallgatod, akkor vidéki vagy és van neted?
A klubrádió egy budapesti rétegrádio. Bolgár György egy szexista undormányos képződmény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés