Ellenzéki operatív törzset állítana fel a Momentum

2020. szeptember 10. 14:23
Az előzetes elképzelések szerint a résztvevők egységesen, közösen tesznek majd javaslatokat a kormánynak a járványkezelésre, és közösen fogalmaznak meg kritikát az éppen aktuális járványügyi intézkedésekről.

A Momentum szerint az olyan nemzeti sorskérdésben, mint amilyen a koronavírus-válság, közösen kell az ellenzéknek fellépnie. Az ellenzéki párt ezért azt javasolja, hogy a magát demokratikusnak nevező ellenzék együtt állítson fel egy ellenzéki operatív törzset – írja az Index.

Az előzetes elképzelések szerint a résztvevők egységesen, közösen tesznek majd javaslatokat a kormánynak a járványkezelésre, és közösen fogalmaznak meg kritikát az éppen aktuális járványügyi intézkedésekről. Továbbá országos szintre emelnék azokat a bevált gyakorlatokat, amelyeket az ellenzéki vezetésű önkormányzatokban látnak. Az új operatív törzs országos kezdeményezéseket, adománygyűjtéseket is indítani szándékozik a jövőben.

A cikk végén kiderül, hogy az ellenzéki párt úgy tudja: Karácsony Gergely és Jakab Péter már támogatásukról biztosították a kezdeményezést, és ott lesznek az ellenzéki megbeszéléseken. 

 

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemcsak arról szólna, Cseh Katalin már intézi, hogy az EU-pénzek az ellenzékhez kerülhessenek, a kormány megkerülésével.
Evidens, ha így van, márpedig ez lesz, akkor a számtalan, jövőben spontán létrejövő ellenzéki operatív és nem operatív törzsek ezekből a brüsszeli pénzekből nem kevés részt fognak szakítani.
Ez már erről szól.
Tehát ezek pénzlehívó projektek, amik hamis szakmai álarc alatt csapolják a magyaroknak utalt számlákat.
Cserébe naponta tartanak majd sajtótájékoztatókat kb: A magyar kormány ellenáll minden jónak címekkel.

Még mondja valaki, hogy Soros, kora ellenére nem ötlettelen...........

Szerintem tűzzék ki a szivárványzászlót. Az állítólag seggit.

Nem létezik olyan pénz, amelynek szagát, ha egy bal-libes megérzi, azt ne tudná ellopni.
Náluk ez a művészet része.

Legalább még jobban kiderül, hogy az ellenzék késéssel bár , de másolja a kormány jól kigondolt-szervezett Operatív intézményét. A Momentum elkésett ötlete amúgy már létezik, mert a MOK egy ellenzéki intézmény, s sorra bukik le a rosszindulatú beszólásaival.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés