Szivárványos zászló lobog Buda várán

2020. augusztus 22. 10:22
A zászló kihelyezése mögött azonban nem áll többség a kerületben.

Ahogy azt lapunk is szemlézte, V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere közösségi oldalán jelentette be: kitűzték a szivárványos zászlót a Polgármesteri Hivatal épületére.

„A zászlóval azt fejezzük ki, hogy a Budavári Önkormányzat büszke a kerület sokszínűségére, hogy az I. kerületben mindenki emelt fővel járhat, mert kiállunk a méltóságáért, hogy közöttünk mindenkinek helye van, itt mindenki szabadon vállalhatja önmagát” – írta posztjában a Párbeszéd politikusa.

Úgy tűnik, a polgármestert az sem zavarja, hogy korántsem áll többség a zászló kihelyezése mögött a kerület lakosainak körében: az ittlakunk.hu még hétfőn indított szavazást a kérdésről. Cikkünk írásának pillanatában a 11090 beérkezett voks közül 6372 ( 57 százalék) az „Ellenzem” lehetőséget választotta.

Nyitókép: https://www.facebook.com/VNaszalyiMarta/photos/a.1461061487476991/2586990251550770/?type=3&theater

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Balogh Ákos Gergely lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese, és én ehelyütt szeretnék gratulálni a független, objektív, tiszta, becsületes előéletéhez jó munkát kívánva a független, objektív, tiszta, becsületes további újságírói munkájához.
Köszönöm szépen.

Ez annak a jele, hogy a zsidótalanítás sikerült, már nem kell félni?
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Erdogan, gyertek vissza, inkább mint ezek a buzik.

Az ellenzéki polgármesterek egymásra licitálnak a perverz-irracionális gesztus propagálásában.

A Zsidó Bibliában, más néven Ószövetségben is benne van fehéren-feketén. Csak olvasni kell tudni hozzá:
„…ki férfiúval hál mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13 – Károli Gáspár fordítása)

A Budai Várban a török alatt már ott voltak. Akkor éppen a magyarellenes holokauszt idején, amikor 4,5 millióból 1,5 millióra csökkent a lakosság:
Rüdiger Hitzkopf szász zsoldoskatona visszaemlékezéséből Buda visszafoglalásakor, 1686 őszén:
No de Buda vára. A magyarországi török pasalik székvárosa. Hogy ott micsoda török kincsek lesznek! A 23 mecset szentélyében mennyi keleti aranymarha! Néztük, néztük három hónapon át vagy nyolcvanezren odalent a vár alatt, hogy mi mindent lehet majd kihordani azokból a mecsetekből. Ha ugyan a magyar hajdúk meg a talpasok meg nem előznek bennünket. Mert azok az ostromkor mindig elöl mentek, meg sokan is voltak, úgy 14-15 ezeren. … Még jó, hogy derék vezéreink őket szánták ágyútölteléknek. Hadd hulljanak.
Végre az aszályos hőség után, szeptember másodikán megvettük kínkeservvel Budát, azt a hullabűzös, nyomorúságos ólat. Én jártam benne, mielőtt leégett. Volt benne vagy kétszáz romos ház, egy sereg kaszárnya meg fürdő. …Tisztességgel leihattam magam. Az jó, egyedül az jó a pestis ellen. Mert a döghalál a várban persze benne volt. Fel is égették hát a várost a háromnapi szabad rablás után, ami nem ért semmit. Annyi tenger zsoldosnép néhány száz zsidó kereskedőt tudott csak megkopasztani. Ölni nem is volt szabad, csak csigázni. Én meg még erről is lemaradtam.”

Forrás: Lengyel Balázs: A török Magyarországon, Móra Ferenc könyvkiadó, 1975, 145-46.old

Hallom amit mondasz, de ez a bige sajnos a polgármesterem. Ráadásul a lehető legszűkebben nyert, de úgy tesz, mintha tarolt volna.

Ha nincs fajfenntartás, társadalom sincs.

Szivárványos zászló a városházán - elmegyenge polgármester.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés