Márki-Zay szerint a DK nélkül nem nyerhet az ellenzék

2020. augusztus 18. 17:03
Ha az embereknek Gyurcsány és Orbán között kell választani, akkor viszont Orbán mellett fognak dönteni – fejtette ki a hódmezővásárhelyi polgármester.

Korábban a Facebook-oldalán fejtette ki Márki-Zay Péter, hogy „megnyugodhat a választóknak az a 20-25%-a, aki eddig csak azért nem szavazott a közös ellenzékre, mert Gyurcsány visszatérésétől tartott...” A hódmezővásárhelyi polgármester arra utalt, hogy a DK részéről az utóbbi napokban többször is elhangzott, hogy Gyurcsány Ferenc nem fog közjogi tisztséget vállalni egy esetleges ellenzéki győzelem után.

Márki-Zay az ATV Start című műsorában elmondta, hogy szerinte Gyurcsány Ferenc józan önmérsékletet tanúsított. Hozzátette, hogy ez egy világos kompromisszum, ugyanis a DK és Gyurcsány nélkül nem lehet leváltani Orbán Viktort, viszont ha az embereknek Gyurcsány és Orbán között kell választani, akkor mindig az utóbbi mellett fognak dönteni.

Ennek fényében arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Gyurcsány vezetésével indul az ellenzék, akkor soha nem fog választást nyerni.

Leszögezte: a Mindenki Magyarországért Mozgalom nem párt, ezért nem vett részt az az ellenzéki pártok egyeztetésén, de a program megtervezéséből kiveszik a részük. Megjegyezte, hogy ennek 2021 elejére el kell készülnie.

Véleménye szerint az ellenzék akár kétharmaddal is nyerhet, ha a pártpreferencia nélküli szavazókat meg tudják szólítani. Fekete-Győr András és Gyurcsány Ferenc megállapodása is ezt segíti majd elő – jegyezte meg.

Személyes ambícióiról azt nyilatkozta, hogy egy előválasztáson megmérettetné magát miniszterelnök-jelöltként, de a végeredményt tiszteletben fogja tartani.

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jól is van ez így.

De Klára asszonnyal se.....

Nagyon nagy önbizalma van ennek a Márkinak.
Nem méri fel a képességei határát.

Márki-Zay többedszer álmodozik 2/3-ról, de persze, HA...Ez az irreális becslés az ellenzék mozgósítására szolgál, mint Hdaházy is azért lopkodta konzultációs íveket, hogy az általa vizionált reménybeli, törni-zúzni is hajlandó 100.000 harcos címe meglegyen. Kérdés, hogy hány olyan fanatikus van, aki a saját bőrét hajlandó vásárra vinni - börtönt kockáztatni - az ellenzéki semmiért.

Irigykedsz pajtás, ez a lényeg. A tieidet szeretnéd ugyanilyen helyzetben látni, és rögtön elfelejtenéd a korrupciót. Az a ti bajotok, hogy nincs már szovjet beavatkozás, gazdaságilag pedig nem tudjátok aláásni a jelenlegi hatalmat. Ezért aztán turbófokozatban nyomjátok a hülyeségeiteket.

22 éve folyamatosan minimum 40%-on áll Orbán pártja (mostanában már inkább 45% fölött), úgy hogy mögöttük van majdnem 4 ciklusnyi kormányzás.

Ezen agyalj, öcskös.

Megnéztem ennek a hülyének a facebook posztját, ezzel indít:

"ÚJABB NAGY LÉPÉS A 2022-ES GYŐZELEMHEZ!"

A reakciók se semmik. Sok agyatlan komcsi védi a Ferijét, a momentumot ekézi, a másik részük meg ezzel a beképzelt fasszal együtt őrjöng, hogy most megvan a recept a győzelemhez.

Ez a nyomorult kis faszszopó hogy benyal a meleg szarig:

"
Ezért köszönöm Gyurcsány Ferencnek, hogy a korrupcióellenes oldal győzelme érdekében megtette azt az ÖNZETLEN GESZTUST, hogy megnyugtatta a tőle még Orbánnál is jobban idegenkedő választókat, hogy nem lesz és nem is akar az ország vezetője lenni. Gyurcsány Ferenc és kiválóan szervezett pártja, valamint nagyszámú támogatója nélkül ugyanis nem tudjuk lebontani a korrupt pártállamot, csatlakozni végre az Uniós Ügyészséghez, és elszámoltatni minden bűnözőt.

KÖSZÖNÖM! EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!
"

https://www.facebook.com/marki..

Ez a probléma az ország egész politikai elitjével. Mutass egy pártot, amely le tudta cserélni a vezető garnitúráját egy ütőképesebb csapatra, miután megbukott egy választáson!

Vagy visszacsapja valamelyik fia.

Ja tényleg. Ott pózolt a WC mellett a folyóson. :)

Hogy maradhat a politikában, aki azt hazudta, hogy meghívta az USA külügyminisztérium, egy épület előtt csinál képet magáról, igazolni próbálva a hazugságot.
Aztán lebukik, de vastag bőrrel az sem zavarja.
Aki erre képes, más egyéb galadsagra is képes.

Tele vannak hazudozassal, tragarsaggal, hamisítással, agresszivitassal.

Mesterházy bejelentkezett pártelnöknek. Erről az jutott eszembe, amikor Mesterházy azt mondta, nagyon sokat tanult Lendvai Ildikótól. Akkor szocializálódott, máris kútba esett a sokadik megújulás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés