Biden szerint Trump a „legnagyobb nyafogó”

2020. augusztus 13. 11:24
A demokraták elnökjelölt így szólt vissza Donald Trumpnak, amiért azt állította, hogy Kamala Harris rosszul bánik a munkatársaival.

Donald Trump amerikai elnököt és általa vezetett Fehér Házat ostorozta első közös beszédében a demokraták elnökjelöltje Joe Biden és alelnökjelöltje, Kamala Harris a delaware-i Wilmingtonban rendezett kampányeseményen – számolt be a Euronews. 

Donald Trump máris támadásba lendült és Kamalát, idézem, utálatosnak nevezte, és arról nyafogott, hogy rosszul bánik a munkatársaival. De ez nem meglepő, hiszen a nyafogás az, amit Donald Trump a legjobban tud, jobban, mint bármelyik másik elnök az amerikai történelemben” – mondta Joe Biden.

A demokraták alelnökjelöltje sem fukarkodott a Trumpot támadó kijelentésekkel. Kamala Harris azt mondta: „azzal, hogy rosszul kezelte a járványt, az elnök a legsúlyosabb gazdasági válságot idézte elő a nagy világválság óta. E mellé erkölcsi válság is társul, rasszizmussal és rendszerszintű igazságtalansággal, amely új egységet teremtett, és a tömegek az utcákon követelik a változást. Amerika valódi vezetésért kiált”.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Trump nem éppen a kínaiak kedvence.
Ez már világosan látszik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés