A DK fiataljai is beálltak a Balaton-kampányba

2020. augusztus 12. 20:25
A párt ifjúsági tagozatának tagjai a Balatonban tiltakoztak, mert szerintük a magyar családok nem tudnak Balatonra menni nyaralni.

A DK ifjúsági tagozatának tagjai a Balatonban tiltakoztak, mert úgy vélik a magyar családok nem tudnak Balatonra menni nyaralni. Ennek némileg ellentmond a nem éppen kormánypárti HVG „Egy hónapra vesz ki nyaralót a Balatonnál a magyar” címmel épp ma megjelent cikke, de ez úgy látszik nem zavarja őket. Vízibiciklikről üzentek Orbán Viktornak: „Több Balatont, kevesebb Fideszt!” 

 

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jobb, ha ezek a "fiatalok" vigyáznak. A Balaton szereti elnyelni a libsiket.

Egyébként megnéztem a videót és a szóvivőt. Utoljára ilyen hataloméhes hazug geciket, mint amilyen a szóvivő gyerek a HÖk-ökben láttam. Akkor még jóval liberálisabb voltam, de ezek a figurák már akkoriban is valami ritka visszataszító hazug, hataloméhes pondrók voltak, és egyáltalán nem voltam egyedül a véleményemmel.

Muszáj volt bemenniük a vízbe, különben csak a zsúfolt strandokat használhatták volna háttérnek.

A Fidesz, a kormány a legtehetségtelenebb a média területén.de a civil szféra szervezése területén is, fiúk, ha így folytatjátok, nagyot fogtok bukni . Nincs valaki, aki a hülyéket szelektálja.....

Hogy értik azt, hogy több Balaton?
Nekiállnak ásni, hogy legyen még néhány Balaton?

Inkább arról kéne beszélni, hogy a DK-s fiatalok miatt nem lehet vizibiciklihez sem jutni a Balatonon. Fiatal koromban, minden család megengedhette magának, hogy vizibicikliről tüntessen, mára viszont a DK vizibiklis tüntetést is leuralta.

Hülyén nézett volna ki, ha a felvételen a háttérben zsúfolt strandok vannak, miközben arról beszélnek, hogy az átlag magyar nem engedheti meg magának a balatoni nyaralást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés