Létrejött a Gyurcsány–Fekete-Győr találkozó a Balatonnál!

2020. augusztus 8. 16:41
Kibékültek az ellenzéki pártelnökök.

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, a közösségi médiában szúrt oda Fekete-Győr András, a Momentum elnöke Gyurcsány Ferencnek. A poszt alatt a két pártvezér kommentben fogott hozzá a szervezkedéshez, hogy személyesen is megvitassák az ügyet. A találkozó létrejött, a Magyar Hang töltött fel róla videót. Gyurcsány aláírta a Momentum alíárás-gyűjtő ívét is.

Fekete-Győr András elmondta, Gyurcsánnyal megvitatták a gödi ügyet. A Momentum elnöke szerint a gödi momentumos polgármesternek alapból sem könnyű, hisz küzdenie kell a Samsunggal és a Fidesszel, arra kérte a DK elnökét, hogy legalább a gödi DK-val ne kelljen. Gyurcsány szerint nehéz Budapestről igazságot tenni, és ő nem is szeretne. Úgy véli, természetes, hogy adódnak súrlódások egyes ügyekben, azonban ezeket meg kell próbálni helyben kezelni.

A videót itt tekintheti meg.

 

Mint ismeretes, Göd kapcsán egymásnak feszült a DK és a Momentum. Július végén megírtuk, hogy a DK-LMP-Jobbik koalíció a Fidesz támogatásával felfüggesztette Göd momentumos polgármesterét. Az erről szóló javaslatot az LMP, a DK és a Jobbik képviselői terjesztették be július közepén, miután szélsőségesen megromlott a viszony a Fideszt ősszel leváltó koalícióban. Az akkori előterjesztés részeként fegyelmi vizsgálatot is indítottak Balogh Csabával szemben, amivel a polgármester eddigi intézkedéseit vizsgálják.

A Demokratikus Koalíció a héten azzal vádolta meg Balogh Csabát, hogy fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. Erről hangfelvételt is nyilvánosságra hozott. A Momentum állítása szerint a hangfelvétel manipulált, Balogh Csaba pedig nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket. Az ügy időközben országos politikai konfliktussá fejlődött a két párt között, a DK és a Momentum vezető politikusai is egymásnak estek. Úgy tűnik, a pártelnökök most elsimították a konfliktust.

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felosztják maguk közt a piacot. A többiek meg úgyis leszállóágban vannak, azokat valószínűleg kiszorítják.

Kirakatpolitizálás. Szükségtelen volt, mert tudni lehet, hogy úgyis együtt indulnak majd 2022-ben, s a mostani már bevallott kölcsönös gyomrozás a felszín alatt folytatódni fog. Kormányképtelen kettős álságos násztánca a hatalomért.

Ajj, de rég történt már ez. Az ősi 2017-es évben.

"... nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből."

https://index.hu/belfold/2017/..

"
A Momentum elnöke szerint ugyanis 'Gyurcsány Ferencnek nagy szerepe van abban, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerzett és kiépítette a NER-t. Szanyi Tibor pedig fideszes propagandalapoknak ad sértett interjúkat, ezzel magát minősíti. Szerintem ezekkel az emberekkel szemben igenis keményen kell fellépni, fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy ők valamit nagyon elcsesztek'.
"

MINDEGY MIT, CSAK SZEREPELJENEK.
HA A FIDESZ NEM CSINÁL ELŐVÁLASZTÁST, ORSZÁGOSAT, 2022-BEN: VESZÍT.
OberEnnsinnen 2020. augusztus 6. 15:44 16 @nick89
Ugyanezt mondom, ne foglalkozzunk velük.
Az egész csak médiafelhajtás, ez náluk marketinghecc...
És megjegyzem, nem is rossz hecc, mert tele van velük a média, és egy pártnak ez kell, semmi nem emeli felfelé, csak az, ha beszélnek róla.
Műbalhé, ez az első felvonás.
majd figyelj oda, mekkora show lesz, mikor egymást ölelik.
A nagy békülés, ezen a főcímen megy majd, előre mondom.
Gyurcsány: Mi szeretjük a Momentumot.
Fekete Győr: Mi szeretjük a DK-t.
A gyönyörtől hörgő boldog pesti nép: mit is csinál? kígyózik örömében..

Az kimaradt, hogy vajudtak a dombok es egeret szultek. Egyszerre kettot is.

Meg most sem igerkezik szepnek a jovo, hogy vegre bekerultetek a Guillotine, ja nem, Bito-szalonokba es egy levegot szivhattok olyan nagy es hires demokratakkal, mint Gyurcsany, Donath, Szel, Szabo, Hadhazy, Bangone, Varju es hadd ne soroljam?

Nem. Ez egy nagymama az unokajaval es azt a pillanatot orokiti meg, amikor az unoka azt hiszi, sikerult atprogramoznia a nagyi tevejet, hogy csak az RTL-t nezhesse rajta.
Dijnyertes kep.

Kizárólag szoros összefogással lehet esélyük. Ehhez képest tök mindegy, ki mit csinál Gödön. Gyurcsány az esélyesebb a vezetésre, amíg kintről hagyják. Fura dolgok jöhetnek még, Populisszima esélyei a férje nélkül vszg. jobbak lennének. Ez egy elég gyenge felhozatal, de a médiájuk majd megoldja.

Remélhetőleg szavazó nem lesz elég ehhez a tragikomédiához.

Fegyoron már kivülről is látszik, hogy osszegyurcsanyozta magát.

Fegyőr Andriska kiscsoportos óvodás azt hiszi, hogy ő még él, pedig
épp most fogyasztotta el őt reggelire Gyurcsány Ferenc, élő, egyenes
adásban.

Az embernek elveszik a kedvét a Balatontól.

Tragikomikus Fegyenc alkoholáztatta ábrázata.

A kép sokat elárul. Fegyőr a háttérben hallgat, meg g Gyurcsányi az előtérben beszél.
Ha egyenranguak lennének, egymás mellett állnának.
A DK megette reggelire a momentumot.

Szia! Akarnának, de Gyurcsányi nem fogja hagyni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés