Ez lett a BBC-ből?

2020. augusztus 3. 15:54

Fricz Tamás
Magyar Nemzet
Az Index válsága kapcsán számomra elképesztő írást tett közzé a magyar média- és politikai viszonyokról a BBC magyarországi tudósítója.

„Az Index válsága kapcsán számomra elképesztő írást tett közzé a magyar média- és politikai viszonyokról a BBC magyarországi tudósítója. Az írás minden, csak nem objektív, semleges és tárgyilagos.

Ez lett a BBC-ből?

De nézzük, mit is ír a tudósító: »azaz ember, aki az egypárti rendszernek való ellenállással került vezető szerepbe, most újra egypárti uralmat hozott létre. Azáltal, hogy elfoglalta az államot – a gazdaságot, a parlamentet, az alkotmánybíróságot, a médiát – azt kockáztatja, hogy nevetségesség válik.«

Miféle független elemzés ez?

Hogyan állíthatja egy valaha szebb napokat látott, a régi szép időkben még nagy nemzetközi tekintélynek örvendő médium, hogy Orbán Viktor egypárti uralmat hozott létre?

Most figyelmeztessük arra az evidenciára, hogy az ellenzék pártok, amelyek állítólag már nem is léteznek, az önkormányzati választásokon önmagukhoz képest egészen jó eredményeket értek el a fővárosban és a nagyvárosok egy részében? Idézzük fel neki a felméréseket, melyek szerint a Fidesz–KDNP jelenleg 51 százalékos támogatottságot élvez, ám ha a szövetségre készülő ellenzéki pártok szimpátiaadatait összeadjuk, akkor 43 százalékon állnak, tehát a 2022-es választásokon kiélezett küzdelem várható és semmiképpen sem lehet biztosra venni a kormányzó koalíció újabb győzelmét?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 272 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A BBC régi lakáj:
A Brit Propagandaminisztérium körlevele a BBC-nek és az Anglikán Egyháznak 1944. február 29-én:

- Tudjuk hogyan viselkedett a Vörös Hadsereg Lengyelországban 1920-ban és hogyan viselkedett Finnországban, Észtországban, Lettországban, Galíciában és Besszarábiában a közelmúltban.

Ezért számításba kell vennünk, hogyan fog a Vörös Hadsereg bizonyára viselkedni, amikor lerohanja Közép-Európát.

Tapasztalatok mutatják, hogy a legjobb figyelemelterelés az atrocitás propaganda, amivel az ellenséget támadjuk. Sajnos a nyilvánosság már nem olyan fogékony, mint azokban az időkben, amikor (az első világháborúban) hullagyárakról, megcsonkított belga babákról és keresztre feszített kanadaiakról beszéltünk.

Ebből következően erősen kérjük együttműködésüket a nyilvánosság figyelmének elterelésére a Vörös Hadsereg tetteiről azáltal, hogy teljes szívükből támogatják a németek és japánok elleni vádjainkat, amelyek mint a múltban, ezután is nyilvánosságra kerülnek a minisztériumból.

Erdekes fordulat lenne nem indulni a valasztason, aztan megis nyerni akarni.
Ilyet sem latott volna meg a vilag!
Pedig sokan vannak, kulon-kulon is koalicioban, lasd DK., tomegek allnak mogottuk, mar tobben is, mint a valasztok fele, aztan nem indulnak.
Trukkok szazai.
Az Indexet egyebkent Gyurcsanyne akarta befolyasolni? Valahogy a Dull-Full ezt nem hangsulyozta ki, megis ki veszelyeztette a fuggetlenseguket. Neveket kerunk.

Nem sikerult valamilyen bibliai idezeted betenni a hsz-ba?
Kar, mert relevanciaja hasonlo lett volna.

Thorpe szeretne még maradni a Hegyvidéken, tudja mit kell írnia.
Minden relatív amúgy, értelmesebb US haverjaim meg BBC News-ból tájékozódnak annyira gagyi a CNN ( és igen, a Fox is). BBC News-t ( mint mindent) értelmesen kell olvasni és azért ki lehet hámozni mi újság, mi hogy és miért alakult mondjuk Szíriában. A BBC 5,5 milliárd fontba kerül az adófizetőknek. Ennél egy drágább közszolgálat van Európában. A birodalmi német..

Én néha olvasgatom. Londonban járok, amíg tökölünk a hotelben BBC News megy háttérben. Itthon nem kapcsolok rá. Alapvetően üzleti a megközelítés, ha a kínai elnök jár Londonban minden arról szól, nagy sefteket remélnek , de nagyon iszlamista és neokommunista az egész. Seft alapon.
Írtam, US ismerőseimnek meg felüdülés a BBC :)

A Kossuth téren láttam a BBC közvetító kocsiját 2006-ban. Hátha lesz vér. Lett, de okt.23-án a Belvárosban, Fletó pribékjei mentek neki az ünneplőknek.

"Az egypártrendszer nem azt jelenti, hogy csak egy párt van, hanem azt, hogy kormányzást tekintve lényegében csak egy párttsl lehet számolni."

Ezt számold újra! A választás nem lottósorsolás eredménye. A Fidesz volt már koalicióban, pártszövetségben. Nem kötelező, de már a választás előtt kitette a kártyáit. Most a KDNP-vel pártszövetségben indulgat, ami eleve azt jelenti meg kell ugrani a 10%-ot. De próbálkoztak Kisgizdákkal, MDF-el. Dávid csillag Ibolyát azonnal kivásárolták a Lenin-fiúk.
Ugyannkor egy 1%-os párt (?) adja a főpolgármestert. Béna persze, de KariFerivel nem számolsz? Be sem bringázott a Városházára, fotózkodott még , már megtelt Dobrevistákkal a Városháza.

" Thorpe-t korrekt embernek ismertem meg, másoktól is csupa jót hallottam róla."

Nem fgtlen. A BBC-nek tudósít.

"Magyarország politikai berendezkedését, működéseit az angol szerző talán egyszerűen a putyini rendszer másolatának tartja"

Nem így látja, csak így írja le a megrendelőnek. Jól el van itt. Az MTI kiküldött londoni tudosítója - ha van ilyen - sem tartja a brit monarchiát, az Egyesült Királyságot a putyini rendszer másolatának.

"a BBC nem jó hírforrás, mert ferdít"
Így kell olvasni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés