Érjük utol magunkat

2020. augusztus 03. 20:27

Az élet minden területén zárkózzunk fel ahhoz a hatékony és sikeres működéshez, amit eddig a járványkezelésben elértünk.

2020. augusztus 03. 20:27
Matolcsy György
Növekedés.hu

„Miért is ne tűzhetnénk ki magunk elé azt a célt, hogy újra és újra elérjük az első helyet, azt a teljesítményt, amit a 2020-ban eddig végzett hazai járványkezelés és gazdasági újraindítás az uniós rangsorban mutat?

Járványkezelésben eddig elsők vagyunk az EU országok között. A világban is legalább az első tíz között állunk, miközben uniós versenyképességünk a 19. helyre elég és az EU-ban a gazdasági fejlettség terén /egy főre jutó GDP és GNI, vásárlóerő paritáson/ csak a 21. helyen állunk. Mit is kell tennünk?

Érjük utol magunkat, tehát az élet minden területén zárkózzunk fel ahhoz a hatékony és sikeres működéshez, amit eddig a járványkezelésben elértünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2020. augusztus 05. 10:09
Hm... Megjelent az előző euróbevezetés cikk antitézise is... No ez is érdekes... https://novekedes.hu/mag/euros-hatasok-egyenlotlensegek-realarfolyamok-politikai-motivaciok-dobozi-istvan-irasa
airmax
2020. augusztus 04. 10:10
Elolvastam a teljes cikket... és közben átnézegettem a többi írásra is... Ez egy jó cikk az euró bevezetésről. https://novekedes.hu/mag/legyen-vagy-ne-legyen-euro-magyarorszagon Úgy döntöttem, hogy beveszem a rendszeresen átnézendő újságok közé a növekedés.hu -t Minőségi lap...
BőröndÖdön
2020. augusztus 04. 07:30
Kár,hogy nemzeti valutánk folyamatosan értéktelenedik el,tíz éve 265, most 355 egy Euró ...
oskar
2020. augusztus 04. 06:53
Úgy kell csinálni, hogy akarjanak az emberek ddolgozni, nem pedig valamiféle szociális juttatást várni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik