Rendőrség: Vendetta volt az érdi tömegverekedés

2020. augusztus 1. 11:07
A rendőrségi sajtótájékoztatón nem erősítették meg azt az információt, hogy enyingi és érdi roma családok tagjai vettek volna részt a tömegverekedésben, csak annyit árultak el róluk, hogy Fejér és Pest megyeiek.

Ahogyan arról pénteken mi is beszámoltunk, lövöldözéssé és késeléssé fajult két társaság vitája csütörtök este Érden. Az összecsapásban egy ember életét vesztette, többen kórházba kerültek. A rendőrség tucatnyi embert állított elő, majd sajtótájékoztatón ismertette az eseményeket.

„Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden. A vendetta következtében egy ember meghalt, ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek” – mondta az Origo beszámolója szerint Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján.

„A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat” – tette hozzá

„A járőrök elhagyott botokat és késeket találtak a benzinkút területén. Négy sérülthöz pedig mentőt kellett hívni” – tájékoztatott Latorovszky, aki leszögezte: a rendőrség nem engedi a vendettát, a leghatározottabban fellép az ilyen cselekményekkel szemben. Az alezredes – kérdésre válaszolva – nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy enyingi és érdi roma családok tagjai vettek részt a tömegverekedésben, csak annyit árult el róluk, hogy Fejér és Pest megyeiek.

A Blikk információi szerint az elhunyt férfi tehetős építőipari vállalkozó volt. A bulvárlap cikkét úgy zárja, hogy „az elhunyt fia viszont vendettára készül, nyíltan megüzente egy videóban, hogy ölni fog”.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magam is meglepődtem, hogy a vendetta szerepel. Igaz amit írsz, de mindenki tudja, hogy a mandiner nem írhatja le, hogy cigány, tegnap a Karc FM, paláver című betelefonálós műsorába hallgattam bele néhány percre.

Egy betelefonáló a szabadkőműves témát taglalta volna Trianon kapcsán, ha a műsorvezető, Jurák Kata engedte volna. Hirtelen indulattal fojtotta bele a szót a betelefonálóba, s kioktatta, hogy nem szabad minden negatív történés mögött a szabadkőműveseket látni. Jurák védőbeszéde hatásos volt. na ez az úgynevezett kormánypárti média, amely finomkodik, kussol, akkor amikor a túloldalon már lőnek. Majd jött a következő telefonáló, drága Katám/Bolgár úr/....s rohantam csatornát váltani.

Csak akkor a kormány ne bírálja a német médiát, ne mondja, hogy hazudnak, hogy nem merik kimondani az igazságot. De kit csap be a magyar rendőrség? Hát az embereket, persze a hír hallatán talán kivétel nélkül mindenki a cigányokra gondolt. Igen, van cigány bűnözés is, s az emberek félnek tőlük, vidéken és a fővárosban is. A Fidesz meg nem tesz semmit.

"Kurvák! Most megb@szom anyátokat!" Így fociznak a magyar CLM-esek az Érd-Enying-meccsről:

Csakis Shakespeare-t tanulnak, hiába, náluk ez a magas műveltség a módi:
""Mert akkor bele lett volna hugyozva a szádba is, ha én ott vagyok!" - "Meg leszel halva!"
"A Soros-jogvédő "civilek", a Soros Emberi Jogok Bírósága, a Magyar Bíróság, Rendőrség, Ügyészség "HUMANIZMUSA" nyomán a 400 órát mulasztó 16 éves "iskolás" gyerek ezért kap 1 millió "JÓVÁTÉTELT" a magyar adófizetőktől.
Nem baj, pár év, hónap és ő is tud majd belehugyozni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés