Orbán Viktornál járt Hosszú Katinka

2020. július 30. 16:26

A látogatásról maga a háromszoros olimpiai bajnok számolt be közösségi oldalán.

2020. július 30. 16:26
null

A miniszterelnöknél járt Hosszú Katinka. A látogatásról maga a háromszoros olimpiai bajnok számolt be közösségi oldalán. A Facebookra kitett fényképen Gelencsér Máté – Hosszú párja – is látható. „Micsoda kilátás” – írta a kép alá Hosszú. Amint arról korábban beszámoltunk, az úszónő lett a nemzeti régiókért indított aláírásgyűjtés reklámarca.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. augusztus 02. 16:45
Építünk még egy uszodát Katinkának...
flesh ripper
2020. július 31. 18:10
Mi az oka annak, hogy a kiváló sportolók (is), jellemzően patrióták, jó magyarok, az elkötelezett orszáépítők mellett teszi le a voksukat. Gondolom, nem azért szavaznak - jellemzően ők is - a Fideszre, mert vidékiek, öregek és tanulatlanok...
flesh ripper
2020. július 31. 18:08
Zsenik egymás között! A miniszterelnök, a zseniális kormányfő, gondolkodó. A fenomenális úszó, a zseniális sportember.
The Loner
2020. július 31. 16:36
"Hol a hazugság? Elhíresült feleségpofozásairól. Tudjuk. " Bizonyítékot, fotót , látleletet , ha mellékelnél... Ja, hogy az nincs. :) Itt a hazugság ! Cest la vie Hazug szarházi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik