Videóklipet csinált a DK a Nélküledhez

2020. július 19. 11:19
A párt szerint természetesen Orbán Viktor és Kásler Miklós a hibás.

A klipben az Ismerős Arcok számához vágtak össze képeket lepusztult kórházakról. A videót a hivatalos Facebook-oldalukon tették közzé.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar egészségügy tönkretételéhez a gyurcsányi arcok a passzolók.
Az ő kormányzásuk alatt adósodtak el a kórházak, a társadalombiztosítás. Kormányzásuk alatt építette le 26 ezer főt az egészségügyben. Kormányzásuk alatt vezették be a várólistákat. A kórház felújítások pedig sorra elmaradtak, a leamortizált eszközöket nem cserélték. Teljes káoszt hoztak létre a betegszállításban. Az esztelen egészségügyi privatizációt pedig ezermilliárdos veszteséggel zárták.

Ez a videóklip épen olyan hazug, mint a Koróz Lajos által készített videó.

Egy megfelelően karbantartott épület 10 év alatt nem kerül ilyen állapotba. Így valószínűleg már a korábbi kormányok alatt vált ilyenné.

Az sem zárható ki, hogy a felvételen szereplő kórházak, egészségügyi intézmények bontásra vannak ítélve és közöttük van a Délkeleti Tuberkulózis kórház is. Ennek a története is sok érdekességgel szolgál.
https://www.life.hu/eletmod/20..


,,A második Gyurcsány-kormány 2007-ben döntött több budapesti kórház bezárásáról, nagyrészt a budai oldalon. Éppen emiatt az MNV közvetlen kezelésében jelenleg összesen tizenegy olyan, a XII. kerületben nyilvántartott ingatlan található, ami egykor kórház volt. Ezek közé tartozik a korábbi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztály, az Árnyas úton lévő egykori BM-kórház, a Svábhegyi Gyermekkórház négy külön telephelye és az egykori MÁV-szanatórium. ,,
https://www.origo.hu/itthon/20..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés