NOE: Nehéz helyzetben lévő családokat nyaraltat ingyen a Mészáros Csoport

2020. július 15. 14:11

A jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3200 nehéz helyzetben élő család mehet el nyaralni.

2020. július 15. 14:11
null

Nehéz helyzetben lévő egyszülős és nagy családoknak biztosít térítésmentes nyaralást a Mészáros Csoport – közölte a Nagycsaládosok Országos Egyesület (NOE) szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a 200 millió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július közepétől szeptember közepéig a Mészáros Csoport jóvoltából.

A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels szállodáiban és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek Zalakaroson, Gyulán és a Balaton partján. A programot a NOE és az Egyszülős Központ koordinálja – tették hozzá. A NOE elsőként azon tagcsaládjainak ajánlja fel az üdülési lehetőséget, akik a koronavírus-járvány alatt jelezték nekik, hogy segítségre szorulnak – áll a közleményben.

(MTI)

(Fotó: Vízibiciklik a Balatonban Siófoknál 2020. július 10-én. MTI/Mohai Balázs)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. július 15. 21:35
Olvashattuk hogy "ingyen", de mennyibe kerül ez az adófizetőknek? Ezt a TV-ben sem mondták be. Szebb Jövőt!
Robur
2020. július 15. 21:13
A mi pénzünkből.
T. Péter
2020. július 15. 19:54
Erzsébet-tábor, Zánka, bocsánat.
AGab
2020. július 15. 18:44
Itt nem arról van szó, hogy most csak emiatt lesz Mészáros jó fej. De érdekes, hogy se Soros, se Leisztinger, se Gyurcsótány, se más ellenoldali "filantróp" nem igazán szokott ilyesmit csinálni. Tehát, még ha igaz is lenne az a propaganda, hogy az Orbán lop, még akkor is inkább mondanám, hogy inkább ők lopjanak, mint a Gyurcsóék.. A ciki az, hogy a Mészárosék akkor lopnának, ha nem teljesítenék a megbízásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik