Tömeges baleset történt egy balatoni kerékpárversenyen

2020. július 12. 15:32

Legalább 20 sebesültje lehet a balatoni kerékpáros balesetnek.

2020. július 12. 15:32
null

Egy Balaton-felvidéki kerékpárversenyen, az 1. Gella Kupán vasárnap tömeges baleset történt. Halálesetről nincs hír szerencsére, ám az információk szerint legalább 50-en estek el egy lejtőn történt tömeges bukást követően, és 20-nál is több sérült lehet. Az egyik résztvevő így írt az eseményekről:

„Sok versenyen láttam bukást, de itthon hasonlót se. Az erdő úgy nézett ki, mint egy horrorfilm. Vér mindenhol, törött bringák tömkelege."

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2020. július 13. 09:42
Én is mihamarabbi jobbulást kívánok az érintett bringásoknak. Természetesen rögtön a saját gondjaim jutnak eszembe, mert nagyon szeretek bicajozni, de csak versenyen kívül. Sajna egy sima bicikliúton is rengeteg a fölösleges előzés, a bokrok által takart kanyarokban a száguldozás, ja és a gyalogosok, akik az én sávomon jönnek szembe, valszeg teljesen jóhiszeműen. De a gyalogosokat én arra kérem, hogy egy irányba menjenek a bringással, aki majd megelőzi őket. Ha szembe jönnek, az balesetveszélyesebb. És ha egyszerre jön két bicaj mindkét irányból, legyenek szívesek lelépni a bicikliútról. A bringások érdekében kérem, mert a bicajjal nagyot lehet zúgni.
teljesenertelmetlen
2020. július 12. 22:31
Ezt az utat használták eddig is versenyre, de nem lefelé, hanem FÖLFELÉ! Most jutott eszébe először valami baromnak, hogy 200 biciklist a rajt utáni helyezkedésben leküldjön rajta.
kisgul
2020. július 12. 19:51
Karigeri köztük van, vagy ő csak a butapesti közönséget szédíti a bringázással?
Sterlichter zászlós
2020. július 12. 18:58
Ennek fényében ideje lenne hogy ferigeri revidiálja a keréken pározás preferálásának erőltetését...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik