Először viselt nyilvánosan maszkot Trump

2020. július 12. 20:43

Egy hadikórház meglátogatásakor hordott először nyilvánosan maszkot az amerikai elnök.

2020. július 12. 20:43
null

Trump a Walter Reedről elnevezett katonai kórházat látogatta meg vasárnap, amikor maszkkal fényképezték le.

Az elnök úgy fogalmazott az újságíróknak: „Úgy vélem, nagyon fontos maszkot viselni, különösen, ha kórházban jársz."

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. július 15. 22:26
Arra felé kaszál a halál,tehát trampli is fél ,pedig a csőcselék veszélyesebb mint a koronavírus.Nos a csürhétől adott esetben még a golyofogók sem tudják megvédeni! A választási vereségtől meg nem is menekülhet,ha egyáltalán rájött már hogy felesleges indulnia a bukta biztos!
BőröndÖdön
2020. július 13. 14:38
Kicsit lassan esett le neki...:) :) :)
OberEnnsinnen
2020. július 13. 11:25
Minden reggel imádkozom, ezt nem érdemként írom. Holnaptól, lehet, Donaldért is teszem...,
Amondó
2020. július 13. 09:42
Bezzeg a mi politikusainknak (pártállástól függetlenül) eszük ágában sincs felvenni a bohócmasnit, miközben a közmagyarokat - szigorú büntetés terhe mellett - erre kötelezik. Pedig politikusaink (pártállástól függetlenül) a parlamentben, a sajtótájékoztatókon, és egyéb alkalmakkor, népes társaságban csillognak, (méghozzá zárt helyeken is), ahol mutatóba sem tűnik fel egyetlen szájmaszk. És láss csodát, kicsattannak az egészségtől. Egyikőjüket sem fertőzte meg a Pomádé-vírus, egyikük sem szorul se vérplazmakezelésre, se lélegeztetőgépre. Vajon mi lehet e rejtélyes természeti csoda titka? Talán ők már tudják a hétpecsétes titkot, mert a tudós professzorok titokban megsúgtak nekik valamit, amit nekünk nem kell tudnunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik