Terrortámadásra készült az Iszlám Állam Oroszországban, az FSZB meghiúsította

2020. július 07. 15:44

Az aszraháni illetőségű támadót őrizetbe vették.

2020. július 07. 15:44
null

Őrizetbe vették a hatóságok az Iszlám Állam terrorszervezet egyik követőjét, aki merénylet elkövetésére készült a dél-oroszországi Asztrahánban – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) területileg illetékes parancsnoksága.

Az FSZB szerint a 33 éves asztraháni lakos helyi közigazgatási épületek ellen szándékozott fegyveres támadást végrehajtani. A szolgálat közleménye azt állította, hogy a gyanúsított hűséget esküdött az Iszlám Állam vezetőjének. Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója június közepén közölte, hogy Oroszországban az elmúlt tíz évben csaknem 160 terrorcselekményt sikerült megakadályozni.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. július 07. 18:54
Ha férfiasabban elbeszélgetnek vele, akkor bevallja, hogy együtt a sógorával ők ketten írták a Kommunista kiáltványt!!
Falfirka
2020. július 07. 17:45
remélem szarrá verték az oroszok, ott még normális emberek élnek.
bispora
2020. július 07. 16:35
Ez valami extrém lúzer lehetett, hogy életben hagyta az FSZB. Gondolom majd anti-iszlamista felvilágosításra használják, pár hónap gyorstalpaló után...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik