Jakab Péter letolvajozta Orbán Viktort az Országgyűlésben

2020. június 29. 14:16
A Jobbik frakcióvezetőjének provokatív megjegyzése miatt a házelnök elvette tőle a szót.

Jakab Péter

Orbán Viktor Jakab Péternek (Jobbik) adott válaszában visszakérdezett, hogy van-e még valaki odaát? Orbán Viktor elmondta, hogy a Jobbik vezetője nem érveket sorol fel, hanem gyalázkodik. Próbáljon felnőni Bajcsy, Nagyatádi, vagy Apponyi szintjére, akiknek a helyén ül – mondta Orbán Viktor. Jakab Péter viszonválaszában ismételten gyalázkodó kijelentést tett a kormányfőre, ezért Kövér László elvette tőle a szót.

Harangozó Tamás

Orbán Viktor Harangozó Tamásnak (MSZP) válaszában azt mondta, valóban létezik egy Kisfaludy-program, ami a turizmust fejleszti. A kormány támogatásával 650 panziót újítottak fel, és 20 ezer szálláshely kapott támogatást – tette hozzá. A Lánchídról azt mondta, hogy 180 milliárd forintos állampapír-állománnyal bír a Fővárosi Önkormányzat a 2020. március 31-i adat szerint. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy örül neki, hogy azt a tényt nem vonta kétségbe Harangozó, miszerint 180 milliárd forintos tartaléka van a fővárosnak. Orbán Viktor megköszönte a kormánypárti képviselőknek, hogy ennek ellenére megszavazták azt a 6 milliárd forintos pluszt a Lánchíd felújítására, ami most is rendelkezésre áll. Mekk mesterekkel nehéz, a Lánchíd felújításához a szakértelem hiányzik – zárta Orbán Viktor.

Varju László

Orbán Viktor Varju Lászlónak (DK) azt válaszolta, hogy ha jól érti arról van szó, hogy a szakszervezetek pénzt kérnek a költségvetésből. Ha lehetséges, akkor ezt megvizsgálják. Orbán Viktor szerint amikor Varju László és csapata volt kormányon, akkor a kormányzás végén bruttó 261 ezer forint volt az átlegkereset, míg ma meghaladja a 400 ezer forintot.

Keresztes László

Orbán Viktor Keresztes László Lorántnak (LMP) adott válaszában közölte, hogy a magyar vidéket az LMP-nek nem kell megvédenie, hiszen vidékbarát kormányzás zajlik 10 éve. Ma Magyarországon a vasúti közlekedésben járványügyi menetrend van, és amíg ez a helyzet fennáll, addig ez marad, és ha véget ért ez a helyzet, akkor minden döntést felülvizsgálnak. Orbán Viktor azt is elmondta, hogy nemzetközi szerződés garantálja a Budapest-Belgrád vasútfejlesztést, és ennek vannak bizonyos feltételei. Szólt arról is, hogy geostratégiai értelme van Budapestet Belgráddal összekötni, és ugyanígy geostratégiai jelentősége van Budapestet összekötni Kolozsvárral és Bukaresttel.

Szabó Tímea

Orbán Viktor Szabó Tímeának (Párbeszéd) azt mondta, hogy minden munkahelyteremtő támogatás normatív alapon működik, és nem kötődik egyetlen személyhez sem. Azt állítani, hogy félmillió ember vesztette el Magyarországon a munkahelyét, az nagy tájékozatlanságra vall – tette hozzá. Orbán Viktor közölte, hogy 130 ezer fővel csökkent a mögöttünk hagyott hónapokban a foglalkoztatottak száma. A cél, hogy ugyanannyi, vagy több munkahely jöjjön létre, mint amennyi megszűnt – mondta.

 

Összesen 359 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehülyézni a miniszterlenököt? És lesz még lejjebb. Sőt méglejjebb is.
A jobbik ki fog pottyanni 2022-ben és nem lesz aki sajnálja.

Uram Atyám! Valami egészen elképesztő és szánamas, amit írsz. Végy
példát Goldei-ról, azon legalább röhögni lehet, ő is szokott saját
írásain.

Az ausztrál parlamentben nincs tiltva az ilyen rágalmazás. Akkor válik rágalmazássá és perelhetővé, ha a parlamenten kívül is megismétlik. A rágalmazott ezt szokta is követelni.

" Van, aki megértette, és van, aki nem."
Te vajon hova tartozol, nem bírom megérteni..., nem mintha osztanál-szoroznál, de tényleg érdekel, mi az általad idézettekben a kétértelmű, esetleg a negatív felhang?

válasz erre
OberEnnsinnen 2020. június 29. 15:02

Az ellenzéknek elment a józan esze.
Mostanában sokszor nagyon lejártak magukat:
Korózs -video
Lopkodjak a leveleket
Felbomlott a szolnoki összetákolt koalíció
László Imre nácizott
László Imre összekeverte Mendelét Mangelaval
Gergő felül akarta írni az önkormányzati törvényt, de a bíróság nem hagyta
Nem jött be a kerékpársáv
Utalják a budapestiek a parkolási díj emelését.........stb

Köztük és a DK között gyakorlatilag már nincs különbség. Amit látunk, hogy a DK leépíti a Jobbik nevű brandjét miközben igyekszik a átirányítani a szavazótábor erre rávehető részét. László Imre "elszólása" is ennek a játéknak a része.

A többi is. Nem gondolom, hogy pl a Szabó Tímea nem tudta, hogy a kerek egész világon nem Mo-on halnak meg a legtöbben.
Az igazságot nem mondják, mert akkor úgy éreznék, a kormányt támogatják.
Ezért hazudoznak. Jó, van egy kivétel, a László Imre. De ő nem politikus.

Tunyanak: ma feloszlott a hatvani jobbik:-)
Jakab minden közönséges, buta uvoltozese után feloszlik egy jobbikos szervezet. Jakab vagy ennyire korlátolt, vagy ez a küldetése.

Nyomjátok csak a kötelező mantrát. Ha itt annyi lopás lenne, már elfogyott volna az ország, de a ti szűk agyatokba ez már nem fér bele. Karácsony megkapta készen a felújítási terveket, megkapta hozzá a kassza kulcsát, és a kasszában az elegendő pénzt. Ha ha oda figyelsz, akkor észreveheted, hogy ezt senki nem cáfolja,még Kerpel Froniusz is elismerte, hogy megvan a fedezet. Az más kérdés, hogy fenn kell tartani a feszültséget, mert az ellenzék semmi értelmes dologra nem képes. Jó példa László Imre DK-s polgármester, aki előbb Hitlert dicséri, majd összekeveri Mandelát Mengelével. Ha ilyenekből áll a párt, akkor a szurkolóik is csak olyanok lehetnek, mint te.

Vágyvezérelt szöveg, de álmodozz nyugodtan.

Pedig engem már megvilágosított ez a "jó magyar"..., hogy mit is jelent a közép-európai összefogás.
Ja, hogy esetleg másoknak nem osztanának lapot, már az echte közép-európaikon kívül.
Ő valószínű, ettől retteg...

OberEnnsinnen 2020. június 29. 17:04

Jó helyen van ez a pontyszemű a Dobrev Klein koalicióban.

Kösz, hogy itt voltál, szia,
X

A 8-as autóútról van szó? A kedvenc utam Budáról a Káli medencébe. Nincsenek sokan, jól lehet menni. Én nem láttam 2 hete meghajlott átjárót, de az javítható, ha úgy van.
Nekem van egy érzésem, hogy Jákobot nagyon megvezetik Dobrevék. Most már Gyuri bácsinál próbálkozik direktben. Csak Gyuri bá sem most jött a hathúszassal.. Neki megvannak a hasznos idiótái.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés