Így néz ki egy ma reggeli gyűjtés

2020. június 25. 13:53

Szél Bernadett
Facebook
Ha nem probléma, ezért most nem megyünk börtönbe.

„Gulyás Gergelynek üzenem, hogy nyugodjon meg: így néz ki egy ma reggeli gyűjtés, azaz láthatóan teljesen anonim, úgyhogy ha nem probléma, ezért most nem megyünk börtönbe. Mindenkinek nagyon köszönjük, aki részt vesz a propaganda elleni harcban. Ez két okból is iszonyúan idegesíti a kormányt.

Egyrészt mert pártokon átívelő, civileket és magánszemélyeket összefogó közös ügyünk ez – másrészt a téma miatt, ami egyre aktuálisabb és fontosabb, hiszen látjuk, mi megy. Mai hír, hogy plusz húsz milliárddal megtolva immár mintegy száz milliárdot kap majd a propaganda Halálcsillaga, a közmédia. Tudjuk, hogy ez a pénz csak arra kell, hogy minket gyalázzanak és gyűlöletet keltsenek, az álhírgyár másról sem szól. A küzdelem közös, de az eredmény is az lesz, mert 2022 a propaganda elleni harccal kezdődik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De, probléma. Ha valódi diktatúra lenne, már rég börtönben lennétek. Mint az én nagyapám volt Recsken, aki pedig becsületes magyar ember volt, nem ilyen ócska hazaáruló, mint ti. Csak akkor a becsület meg a magyarság belépő volt egy munkatáborba, ma meg az ócska hazaárulás a belépő az "európai demokrataságba".

Válaszok:
opht | 2020. június 25. 15:14

Már eleve 2 év
e böriben van ez a spiné, nem?

Nem fröcsögök, és a régi családi sérelmeimet sem emlegetem többet, mint mondjuk egy zsidó a holokausztot. A valóság pedig szerintem az, hogy olyanok beszélnek diktatúráról meg propagandáról, akik maguk vagy egy diktatórikus állampárt örökösei (MSZP, DK), vagy pedig egy megkérdőjelezhetetlen mainstream véleménydiktatúra szekértolói )LMP, Momentum, Párbeszéd, Jobbik).

Mert nem beszél diktatúráról. Biztos azért, mert csinálja. Bár a jelek szerint ebben sem túl hatékony...

Gondolom eljött az ideje, hogy a Fidelitas elkezdje gyűjteni a Momentum propagandaanyagait.

Nem. Az a probléma, hogy diktatúráról pofáznak, sértve ezzel azoknak az emlékét, akik igazi diktatúrákban szenvedtek itt Magyarországon. Ezért probléma a nácizás, a kommunistázás, Karácsony Szálasiként való megjelenítése, meg Orbán Hitlerezése is.

Meggyalázza mindazokat, akik az igazi Szálasi, Hitler, Sztálin vagy Rákosi idejében éltek. És nagyon szívesen elfogadtak volna egy olyan "diktatúrát", mint ez az állítólagos mai.

Fontos írás. Ez az, amit nem lehet feledni hagyni.
Az én nagyapám egy becsületes, dunántúli parasztember volt. Miután csodával határos módon hazatért a szovjet hadifogságból, az mentette meg a kommunisták általi agyonveréstől, hogy a falu újdonsült tanácselnöke a 30-as években az ő bérese volt, és - bár egy kommunista senkit sem tisztel - leállította a verőlegényeket, mert jó szívvel emlékezett a nagyapámra. Persze később mindez nem mentette meg a börtöntől: a téeszesítés folyamata számára egy Zil sofőri állást hozott. Társa vezetett éppen, aki elütött egy kerékpárost, de, mivel ő párttag volt, a kulák nagyapámat ítélték el, aki az anyósülésen utazott.

Nem meglepő, hogy ezt a nőt az LMP elzavarta.

Tíz év múlva megtudhatod. Bezzeg a ballib nyolcvan évre szokott titkosítani, hogy a ma élő ember nem tudja meg.

Pl.:
https://www.lokal.hu/2018-08-k..

Ha nem probléma, ezért most nem megyünk börtönbe.

Azért azt tudhatnád, hogy az ember nem problémáért megy börtönbe, hanem bűncselekményért.
(Másodikos értelmi szint.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés