Jöhet a Pride augusztusban

2020. június 23. 13:33
Korltozás nélkül megtartható a Budapest Pride Felvonulás augusztus 22-én – adta hírül a Budapest Pride hivatalos Facebook-oldala kedden.

„Újabb siker a felvonulás szervezésében! A veszélyhelyzet megszűnésével kértük a rendőrséget, hogy foglaljon állást abban, hogy megtartható-e augusztus 22-én a Budapest Pride Felvonulás. Amikor a veszélyhelyzet alatt bejelentettük a rendezvényt, akkor azt a feltételt szabták, hogy csak akkor tarthatjuk meg a rendezvényt, ha addigra feloldják a veszélyhelyzetet. Kérdésünkre szinte azonnal visszajelzett a rendőrség, és megerősítették: Augusztus 22-én korlátozás nélkül megtartható a Budapest Pride Felvonulás! Csatlakozz hozzánk a huszonötödik magyarországi felvonuláson, vegyük vissza a jövőnket” – írják a fesztivál közösségi oldalán.

Összesen 463 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tiszteltem a másságát intelligensen, kulturáltan megélő Gobbi Hildát, Mensárost és a többieket. Ezek a szemétdombra való, hányingert keltő senkik. Ki velük a város szélére. Elég a balliberális mocsokból, az ezt képviselő pártokból, politikusokból.

mandiner! E két kis buzi képe helyett nem lehetne egy szivárványos zászlót kitenni?

Remélem ott leszel letolt gatyával és állandóan keresve valamit, amit leejtettél.

Ki fogja mindezt fizetni? A rendőri biztosítást, stb.......erre van pénz, a Lánchíd meg leszakadhat? De mi várható egy tömeggyilkos főpolgármestertől.....

És a szivárványos Szent Korona, mint nézőcsalogató, is rendben van,
kedves rendőrség? Szeretnénk mi is visszavenni a jövőnket ezektől a
mocsokos provokátoroktól!


Tiltakozom az augusztus 22. megtartás tekintetében, mert augusztusban az Államalapítás ünnepe 20-21-22-én lesz. Tegyék át 23.-ra a Csepel szigetre.

Nem. A nyugdíjamat a gyerekeim fogják előállítani, sőt az ő
nyugdíjukat is az én gyerekeim, mert utánuk az undoron kívül más nem marad.

Na elmész a francba hülyegyerek szórakozz a pöcsöddel...

A forgalmas Andrássy út helyett javasolom a felvonulás megtartását egy árnyas, békés, jó levegőjű budai utcában, mondjuk a Szemlőhegy utcában megtartani, ahol bizonyára nem zavarnák a lakókat és a közlekedést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés