Kiakadtak a momentumos kommentelők az új elnökség összetételén

2020. június 8. 20:06
A kommentelők egyike egyenesen úgy fogalmazott: az ő szavazát elveszítette a párt.

„Gratulálok a Momentum tegnap megválasztott új elnökségének! Büszke vagyok arra, hogy nálunk mindig van választási lehetőség” – írta közösségi oldalán hétfőn Donáth Anna, a Momentum leköszönő elnökségének tagja. A párt képviselőjének véleményével azonban a kommentelők közel sem értenek egyet.

Az új elnökség tagjai közül például Körömi Attila jelölésével egyáltalán nem értenek egyet a Momentum kommentelői. A képviselő fentebb említett posztja alatt született például a következő komment is:

„Kedves Anna, jó lenne valamilyen magyarázattal előállni: mi szól Körömi mellett? Eddig a Momentum által hirdetett elvekbe, törekvésekbe nehezen illeszkedik ez az ember (még sima tagként is, de az elnökségbe kerülvén végképp), hacsak nincs valami olyan új elképzelés, ami számunkra, akik bizakodva tekintünk a Momentumra még ismeretlen. Tartok tőle, hogy elfogadható közlemény nélkül emiatt sokan elfordulnak (meglehetősen csalódottan) a Momentumtól. Azt is nagyon sajnálom, hogy ön – akár talán saját elhatározásából – kimaradt az elnökségből.”

Számos elégedetlen komment született

„Kedves Anna, én azért Körömi Lászlóra (Attila – a szerk.) nem lennék büszke. Arra aki nem-et szavazott Mo. EU belépésére anno a Parlamentben. Aki igent- mondott Szili Katalinra és aki a Fideszből a (régi) Jobbikon át került Önökhöz. Ez megmagyarázhatatlan” – írta egy másik kommentelő.

„Kihúztátok alólam a reményt, a kapaszkodót.Mit kezdjek egy olyan párttal, ahol a küldöttek többsége leszavazza Donáth Annát, Berg Danit, Kerpelt, de szimpatikusnak tartja a csendrendelet-hercegnőt, meg Körömit? Ááá...” – fogalmazott egy harmadik kommentelő.

Egy negyedik kommentelő szerint még szavazat veszteséget is okozhat az új elnökség összetétele:

„Pedig nálam pont most veszített a Momentum....Egy olyan valakit beválasztani az elnökségbe, aki már megjárta a Fideszt és a Jobbikot, ráadásul az EU-s tagság ellen voksolt....Nagy hiba volt! -1 szavazat!”

Az eredeti, teljes bejegyzést és a kommenteket az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:))))))))))))))

De mit vártak?

Fiatalok még, és Fekete Győr nem buta ember, biztos, hogy célja van Körömi beemelésével, például az, hogy idősebb tag is feltünjön a kinálatban. Várjunk egy darabig, hogy együtt maradnak-e vagy szétesnek, mint az LMP.

Ez a társulat fiatal és arra alapozzák a jövőjüket, hogy a baloldali pártok elöregednek és a Fidesz sem lesz fiatalabb. Az ő korosztályuk fokozatosan mind nagyobb hányadát adja majd a szavazóknak, nem 2022-re játszanak.

A Donáth lány megbukott, a kínos apuci miatt.

Brüsszelben persze árulhatja tovább a hazát.

Hvg-n, 444-en nem hír a hír. :))))

Gondolom várják a direktívát, hogy "akkor most mi van".

:)

90-94-t (rengeteg állástalan, privatizációk etc.) nem lehet a mához hasonítani. Akkor inkább a "bárkit csak ezeket nem" elv érvényesült
( ráadásul meghalt Antall) ezért nyert az MSZP.

Körömi anno 2002-ben aláírást gyűjtött az Olimpia mellett ... NoNoOlimpia.

Az a baj, hogy osszegyurcsanyozták magukat.
Induláskor nem ezt mondták.
Ha csak akkora teljesítményre képesek, hogy várakoznak, amíg kihalnak az idősebbek, az nem sok.
Pénzügyi szakember van a sok egyetemet végzett között, olyan, aki normálisan tud elszámolást elkészíteni?

Hiányolom Mécs Janit, a vidéki Magyarország szószólóját.

Nekem is úgy tűnik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés