Bokros Lajosnak és Pálinkás Józsefnek is lesz rovata az új rádióadón

2020. június 1. 14:10
Az HBC News nevű rádióadón ismerős hangok lesznek hallhatók Tóth Mónika jóvoltából.

Keddtől lesz hallható az új ráadióadó, az HBC News, avagy Hungarian Boradcaster News, mely a magyar mellett angol nyelven is fog sugározni. A ráadióadó vezetője az elmúlt években a Civil Rádióban tevékenykedő újságíró, kommunikációs szakember és rádióriporter, Tóth Mónika lesz. Az HBC News az Egyesült Államokban is elérhető lesz, ezért szükséges a főszerkesztő szerint, hogy angol nyelven is megjelenjenek. Az HBC News stábja Tóth Mónika szerint 14 főből fog állni. A stábban megtaláljuk a mindössze 14 éves Kenéz Kolost, vagy a Vasárnapi Hírek egykori filmkritikusát, Bálint Orsolyát, azonban Tóth Mónika kijelentette, hogy egyelőre nem akar mindenkit ismertetni. „Ami ebben a pillanatban is még mindig a szívdobogásig fokozza az izgalmamat, hogy a bevezető két kampányhetünk egy-egy munkanapját örökbe fogadták olyan zenész kollégák, akikkel évek óta dolgozom már együtt – vagy akit »csak« nagyon becsülök. Arra gondoljanak, hogy szeretnének-e mondjuk Dés Lászlóval tölteni egy napot – délben egy portré-beszélgetéssel indulni vele, majd egy nap adott zenei kínálatának a nagy részében őt hallgatni, amint egy bizonyos, sajátos válogatást adnak a saját pályájukból – majd kora este, összegezve a napot, meghallgatnák, még mondjuk aztán a terveit, vágyait, a nyarát és az őszét?  Vagy mindezt Beck Zoltánnal? Vagy Jónás Verával? Vagy Czutor Zoltánnal? Vagy Kollár-Klemencz Lászlóval? Vagy Másik Jánossal? Vagy Müller Péter Sziámival?” – fogalmazott.

A főszerkesztő emellett elárulta, hogy a rádióban politikai vonal is meg fog jelenni. A politikai rovatok között pedig várhatóan lesz saját műsora Bokros Lajos volt pénzügyminiszternek, dr. Pálinkás Józsefnek, az MTA volt elnökének, illetve dr. Lattmann Tamás nemzetközi jogásznak és Gábor György filozófusnak is. Tóth Mónika szerint médiumuk egyfajta szakértői rádióként fog működni, ahol lehetőség lesz elmélyedni egy-egy témában. Az HBC Newson meg fog jelenni Laura Way színésznő és producer is, a BBC egyik tudósítója, aki Észak-Európáról fog beszámolni rendszeresen. A rádióban emellett várhatóan lesz műsora Beck Zoltánnak, a 30Y egyik alapítójának és Müller Péter Sziáminak is.

Tóth Mónika a Media1-nek arra a kérdésére, hogy miből fogják finanszírozni a rádiót úgy fogalmazott, hogy mentorprogram fogja ellátni ezt a feladatot, amin keresztül pályázati forrásokhoz és támogatásokhoz tudnak jutni. Tóth arra a kérdésre, hogy mekkora hallgatótáborra számítanak, úgy válaszolt: "a webes piacon való elérés számai sokszor hozzávetőlegesek. Sem nem tudnék, sem nem akarnék számokat mondani. Mind a szakmai anyagainkban, mind a zenei világunkban nem a hallgatószám növelése lesz a cél. Ennek ellenére van két munkatárs, akik ezért fognak minket zaklatni… Az első fél évben csak a tendenciákat figyeljük majd. Az elérendő cél az első évben, hogy a szakmai közönség platformként jegyezzen bennünket. Amellett, hogy vidéki nagyvárosokból is jelezték, hogy kíváncsiak ránk – ami plusz lendületet adhat még nekünk, az a külföldi társműsorvezetőink, tudósítóink helyzete – több helyről, még a tengeren túlról is jelezték, hogy igény tartanak ránk, részben ezért is döntöttünk a kétnyelvűség mellett".

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bokros mint "szakértő"? Gábor György mint "szakértő"? Hallgassa ezt a rádiót, aki akarja...

Nézzük a lényeget: zsidó népesség egyes európai országokban /
https://www.statista.com/stati..
Hungary 110 000
Czech Republik 14 500
Austria 8000
Romania 6000
Poland 5000
Slovakia ? TisoFriend
Serbia 2100
Croatia 1700
Ez a rádió, a HBC News néven Hungariant ír, de teljes egészében jewish population - A ZSIDÓ NÉPESSÉG - érdekeit üzeni a magyar hallgatók felé.
Ami nem lenne baj, de minthogy magyarországi zsidó szervezet nincs a támogatói között, egyértelműen a zsidóság legpusztítóbb ágának, a NY manhattani, kifosztásközpontú MélyÁllam kihelyezett fiókja.
Akik ott megszólalnak: elvesztik magyarság jogosultságukat.

Szlovákia körülbelül 2600 zsidó otthona.
Szlovénia 100–300 zsidó otthona,
Hát, így állunk, feleim.
Magyarország 110 000
Többi össz.: 40 000
Ezt jó észben tartani.
Szükség lehet rá.

Nem kellene végre levédetni a magyar, Hungarian szavakat?
De.

Bokros Lajos olyan tízezer meg nem született középosztálybeli magyar gyerekért felelős. Körülbelül Szálasiéhoz mérhető a károkozása. Nem Rovat jár ennek a rovott múltú gazfickónak, hanem kötél. Pálinkás kikkel áll már össze...

Gyurka bácsi ezt valószínűleg a mi zsebünkből vette ki pl. a forint elleni spekulációból.

Csak ne mondják magukat fuggetlenobjektivnek.

Az, hogy már az ős-ős zsidók is kannabiszt használtak.
Ezért a sok-sok csodagyerek.

Hülyjjjevagytefiam.
Ezek a legmagyarabb magyarok.
Ezek harcolnak leginkább a javainkért.

Nincs az a bitrendszer, amely számon bírná tartani ezeket a tevékenykedőket.
Csak szervezetük, szövetségük legalább 300 van.
Mit gondolsz, ezen szervezetek a forrásaikat, a bevételeiket honnan, kik biztosítják, ha nem "a média, a kultúra és politika világában ténykedő ateista zsidók?"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés