Állítólag sorban kellene most állnunk

2020. május 27. 13:56

Hadházy Ákos
Facebook
Bocsánatot kérni.

„Mert a kormány kegyeskedik visszavonni a teljhatalom törvényt. Persze úgy vonja vissza, hogy MÜLLER CECÍLIA ezentúl BÁRMIKOR, EGY SZEMÉLYBEN, parlamenti jóváhagyás nélkül elrendelheti a vészhelyzetet. Ezek szerint maradt valami humora a hatalomnak. DE AMÚGY MIÉRT KELLENE BOCSÁNATOT KÉRNÜNK?
- Azért, mert tucatszámra vittek el és rabosítottak magyarokat, mert megosztottak egy facebook bejegyzést, vagy leírták a véleményüket? (A két, nagy nyilvánosságot kapó eset egyáltalán nem egyedi!)
- Azért, mert nem börtönözték be, vagy nem lőtték le őket?
- Azért, mert 750 ezer forintra büntettek egy kisnyugdíjast, mert a Vár alatt néhányszor megnyomott egy dudát, az autója megafonján meg Orbán-beszédeket sugárzott? Mert tucatszámra küldenek a dudálásért 120-150 ezres csekkeket? - - Mert a Lánchídnál hétfőnként 17-órakor minden leállított autóst brutálisan büntettek a kijárási korlátozás megszegése miatt, miközben a BRFK kapitánya azzal dicsekszik, hogy AMÚGY ÁLTALÁBAN a rendőrök nem büntetéssel, hanem figyelmeztetéssel éltek a 15 ezer, kijárási korlátozás megszegése miatt indított eljárás során?”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért kellene bocsánatot kérnetek, mert hazudtatok a "felhatalmazási törvénnyel" kapcsolatban. De nálatok nyilván ez a megszokott metódus.

Csatlakozom. Ez így jó és elfogadható bocsánatkérés lesz.

Keblemre. Én is így vagyok ezzel. Mondjuk van ebben fideszes kontraszelekció sajnos. Komoly emberek, akik komoly dolgokkal foglalkoznak, nem mennek szembe a fidesszel, maradnak ezek a szerencsétlen balfácánok. Jobbfácánnak balfácánt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés