Kedd az ellenzéki(?) bocsánatkérés napja?

2020. május 26. 07:22

A Fidesz-KDNP fordítva ül a lovon, amely amúgy már döglött.

2020. május 26. 07:22
Bánó András
Hírklikk

„Kedden nyújtja be a kormány az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot. A Fidesz frakcióvezetője szerint, ezt az időpontot kell kitűzni az ellenzéki bocsánatkérésre.

 A hírt több sajtóorgánum is ismertette. Közölték azt is, hogy Kocsis Máté szerint, az »emberek hergelése mellett, az ellenzéknek arra is volt energiája, hogy külföldön lejárató cikkek tucatjait rendeljék meg«. Erre épp úgy nincs bizonyítéka a kormánynak – hiába veri a tam-tamot Kocsis Máté –, mint ahogy arra a saját kijelentésére sem, miszerint egyértelmű, hogy az ellenzék a járvány elleni védekezés sikertelenségéért szorított, mert attól remélt volna politikai hasznot.

Ez szinte rímelt arra, amit Gulyás Gergely hangoztatott a járvány elején, azt, hogy az ellenzék a vírusnak szurkol. Az egészben az a szép, hogy az M1 híradója a »Leleplezzük az álhíreket« rovatban ostorozta az ellenzéket, holott se Kocsis Máté mostani, se Gulyás Gergely hónapokkal ezelőtti kijelentését sem támasztja alá semmi. Az ugyanis, hogy az ellenzék felemelte szavát az erőpolitika ellen, az a demokrácia adta jog, amellyel az ellenzék folyamatosan élt.

Egy szó mint száz (mondaná kedvenc szavajárásával Deutsch Tamás), azt gondolom, hogy a Fidesz-KDNP fordítva ül a lovon, amely amúgy már döglött, tehát le kéne szállniuk róla – ahogy anno Orbán Viktor tanácsolta az elhíresült dakota közmondásban. Fordítva ülnek a lovon, nem tőlük, hanem nekik kellene bocsánatot kérni Magyarországtól, ahogy nem sokkal ezelőtt egy cikkében Hírklikk-es kollégám Föld S. Péter javasolta.

Bocsánatot kellene kérni, amiért 700 milliárd dolláros hitellel eladósították az országot a tíz évre titkosított Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán.

Bocsánatot kellene kérni, amiért a nyolcadik kerülettől elvettek több mint egymilliárdot, a Ferencvárostól 400 milliót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 27. 16:23
Bánó te meg nyomd bele a kampós zsidóorrodat minden döglött ló seggébe, amelliken mi lovagolunk !Az való neked bazzdmeg a rohattkúúrvaanyádat!!
Nehidd El
2020. május 26. 23:31
Ez most komoly? Ezt a molyrágta bolsi madárijesztőt a budapestiek pénzéből azért reaktiválták, hogy ekkora faszságokat hányjon az éterbe? Ha már Bánó új feladata az ellenállásban, hogy ilyen színvonalasan elemezze a közéletet, akkor elmondhatná, hogy Kocsis miért is a kormányt képviseli, pontosabban miért is a kormánynak kellene igazolnia Kocsis szavait.
yes_we_can
2020. május 26. 21:56
Miért nem mentek már a kiválasztott repedtsarkú édesanyátokba!? A folyamatos provokálásnak NEM LEHET jó vége.
gyaloggos
2020. május 26. 17:07
BÁNÓ b@szd meg, te tényleg nagyon hülye vagy! Ahelyett, hogy kussolnál, lapítanál ama felügyelő bizottságban, vered a nyáladat! PEDIG még ama SÖTÉT OLDALON is kiverte egyeseknél a biztosítékot, hogy még te is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik