A sikeres védekezés nem büntethető források megvonásával

2020. május 26. 14:10

Varga Judit
Facebook
Elvárjuk azonban, hogy azok, akik igaztalan politikai vádaskodással támadtak bennünket, bocsánatot kérjenek.

„Az uniós miniszterek mai tanácskozásának fő témái a 2021-2027 közötti uniós pénzügyi keret és a koronavírus elleni védekezést segítő európai intézkedések enyhítése voltak. Az uniós források elosztása kapcsán hangsúlyoztam, hogy a magyar álláspont változatlan: a sikeres védekezés nem büntethető források megvonásával. Magyarország nemzetközi viszonylatban is jól teljesített, és sikerrel vette a védekezés első szakaszát. Ez annak köszönhető, hogy a bevezetett rendkívüli jogrend lehetővé tette a kormány számára a járvány elleni gyors és hatékony cselekvést.

Az elmúlt hónapokban a Magyar Kormányt ismét alaptalan vádakkal támadták, ám a rólunk terjesztett félrevezető információk most is hamisnak bizonyultak. Nem vagyunk naivak, tudjuk, honnan fúj a szél. Elvárjuk azonban, hogy azok, akik igaztalan politikai vádaskodással támadtak bennünket, bocsánatot kérjenek, amiért a védekezésben való együttműködés helyett rágalomhadjáratot vezényeltek. Ma benyújtásra kerül az Országgyűléshez a rendkívüli jogrend megszüntetésére vonatkozó törvényjavaslat.

Amennyiben elfogadásra kerül a törvény, a veszélyhelyzet megszűnik Magyarországon, számtalan európai országnál jóval előbb, várhatóan június 20-án. A védekezés második szakaszába lépünk, amelyben a hangsúlyt a munkahelyek megtartására, új munkahelyek teremtésére és a gazdaság újraindítására kell fektetnünk. Egyetlen magyar sincsen egyedül. Együtt sikerülni fog!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bocsánatkérés természetesen nem lesz. Helyette majd lesznek írások a kormány morális válságáról. Arról, ami természetesen 2006-ban nem volt, Nádas Péter itt szemlézett írása szerint például.

Minden általad felsorolt a sikeres védekezés része vészhelyzet esetén.
"A Kartonpack Dobozipari Kisszövetkezet jogutódjaként 1990. december 31-ével alakult át részvénytársasággá. Fő tevékenysége a papír csomagolóeszközök gyártása, könyvkötészeti tevékenység, papír alapanyagú tároló dobozok, irattartó tasakok készítése. Legnagyobb megrendelői a magyar gyógyszeripari cégek, exportpiaca: Ausztria, Németország, Anglia és Hollandia."
A Kartonpack az állam területén működő stratégiai fontosságú gazdasági egység. Egy Soros-provokáció - pl. osztrák, német, angol, holland megrendelések "előrehozása" - a magyar gyógyszeripar működését, a betegek ellátását negatív irányba befolyásolhatja. Ezért az állami felügyelet: teljes mértékben jogszerű.

Tombolnak a mandinerre uszított sátánfiak, ez jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés