Kába Nyugat, éber magyarok

2020. május 23. 9:08

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Tehát rögzítsük! A nálunk sokkal gazdagabb Olaszországban 32 ezer ember halt meg. Eddig.

„Hiszen Nyugaton minden kisiskolás tudja, hogy ha koronavírus üti fel a fejét az országban és öl meg 32 ezer embert, az közel sem akkora baj, mint ha az ázsiai származásúak egy kis része a rasszizmus áldozata lesz. És itt most nem olyan dolgokra kell gondolni, mint hogy esetleg olasz ultrák kínaiaknak kinéző járókelőket támadtak volna meg vagy hogy tömegével gyújtották fel a kínai éttermeket. Nem történt ilyesmi. Ma már az is rasszizmus, ha egyes olaszok olyan ocsmányságokra vetemednek, hogy időnként óvatosan kikerülik, esetleg mint valami kegyetlen náci tiszt, elfordulnak a kínai emberektől vagy ritkábban járnak kínai kifőzdékbe. Aminél, lássuk be, roppant nehéz szörnyűbb és embertelenebb dolgot elképzelni. A középkorban ragadt és emiatt a fenti sorainkat rosszallóan és fejcsóválva tudomásul vevő olvasóinknak mondom, hogy egyrészt szégyelljék magukat, másrészt vegyék szépen tudomásul, hogy a progresszió forradalmának útja rögös és áldozatokkal van kikövezve.

De egyetlen háborút sem lehet halottak nélkül megnyerni. A liberalizmus sem fog soha győzedelmeskedni, ha nem vesszük tudomásul, ha nem fogadjuk el, hogy a szent cél érdekében el kell temetnünk néhány tízezer áldozatot. Akik egyébként is csak boomerek, nyuggerek, templomba járok öregek, akik nem értik a modern idők szavát, és akik minden bizonnyal közönséges klímabűnözők. Valószínűleg nem is ők ölelgették könnyes szemekkel a szegény kínaiakat. Ők mindössze belehaltak az »Ölelj meg egy kínait!« mozgalom által kitalált liberális őrültségbe.

Tehát rögzítsük! A nálunk sokkal gazdagabb Olaszországban 32 ezer ember halt meg. Eddig. De ott van Spanyolország is, a másik európai állam, ahol a járvány szövetségesekre talált, és ahol ennek következtében 28 ezer áldozatot követelt a vírus. A szövetségesek Spanyolország esetében egy majd százezres feminista tömegtüntetés résztvevői voltak. Ki kell mondani: ők segítették a vírus terjedését. Hiszen nemcsak a rasszizmus sokkal félelmetesebb ellenség, mint a vírus, hanem az elnyomó patriarchátus is. A férfiak. A fehér férfiak.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

igen.
Háború van.
Az agresszor Kína megkímélte Magyarországot, mert szüksége van egy csatlósra az Unión belül.
Ezt találta meg a korrup magyar politikai osztályban, amely most büszke, mert megvédtüka zországot.

Tunya ma kikiáltja a Dobrev-Jákob Megmentési Szovjetet.

Túl azon, hogy buzizod, illene Kossuth nevét helyesen leírnod.

Amennyire te tévedsz!

Padovai virológus: Otthon is érdemes maszkot viselni, a család is fertőzésgóccá válhat

https://hvg.hu/elet/20200404_E..

Írta! Olvasd!

"A feministák nem a közel-keleti muzulmánok nőellenes szokásai, hanem a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiak miatt mentek ki az utcára tiltakozni"

Olyan csak a te képzeletedben van, hogy "halálozási ráta".
Mihez képest? Kiugróan magas a fitogtatott hozzánemértésed.

Magyarországon jelenleg 482 embert gyászolunk. Ez 100.000 lakosként 5 halott. Sok.
Kanadában 6364, az 100.000 lakosként 17 halott. Még több.
Usa: 29 / 100.000
Németország, ahonnak a táblázatot vettem: 8261 totál; 10 halott/100.000
Anglia: 36.575; 55/100.000
Austria: 639; 7/100.000
Bezzegrománia: 1.173; 6/100.000
Moldávia 9, Oroszország 1 (ennyit vallanak be), Olaszország 54, Spanyolország 61, Belgium 80,
https://interaktiv.morgenpost...

Prága és Pozsony városok megvédték az öregotthonaikat, nem úgy mint Budapest. Ott ez a szám 3, illetve 1. A szlovákok szemfülesen csak azokat a fertőzötteket számolják korona-halottként, akinek kialakult a tüdőgyulladása, míg hazánkban minden pozitíven tesztelt személy beleszámít.

Ha a fidesz iránti irracionális gyűlöletet nagyobb, mint a haza és a nemzet iránti szereteted, akkor elvesztél, mert a gyűlölet mozgat, nem az szeretet és az építő gondolat. És ez az életed minden részére kihat, és úgy jársz mint a mozgalmad: szűgyig gázol a keserűségben és a szarban, amit maga habosított. A követői közt is egyre kevesebb már az épképzláb ember, már csak egy kontraszelektált, vállalhatalan csőcselék marad, aki a végén felfalja a maradék mozgalmat. Lassan már a parlamenti küszöb megugrása lesz a tét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés